• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vraneš za MONDO: Hvala što ste me bodrili

Dugo će igrači i navijači Partizana pamtiti pobjedu nad Lijetuvos Ritasom, ali vjerovatno nikome ona neće značiti kao Slavku Vranešu.

 Vraneš za MONDO: Hvala što ste me bodrili Izvor: MONDO

Div iz Pljevalja protiv Litvanaca je odigrao najbolju utakmicu od dolaska u tabor crno-belih, oktobra 2007. godine, zabilježivši 13 poena, devet skokova i četiri blokade (indeks 27).

"Otjerao" je gostujuće centre iz reketa, pogađao ispod koša, sa distance, sa linije slobodnih bacanja - samo je još nedostajalo da postigne trojku!

A ne tako davno, publika se hvatala za glavu prilikom svake lopte koja je išla ka Slavku. Bilo je pitanje da li će uopšte uspeti da je uhvati, a kamoli da učini sa njom nešto korisno...

Njegova partija od srijede uveče dokazuje da košarka nije samo za brze, spretne i talentovane. Drugim riječima, mnogi nedostaci mogu da se otklone ili isprave radom, samopouzdanjem i timskim pristupom.

Izgleda da je Slavko Vraneš u trećoj sezoni u Partizanu konačno pronašao svoje mjesto.

"Hvala saigračima, koji su me bodrili otkako sam došao u klub. Naravno i navijačima, koji svojom podrškom daju veću energiju celom timu", kaže Vraneš.

Protiv Lijetuvosa je proveo na parketu 29 minuta - kao na prethodna četiri evroligaška meča zajedno. Nije onda ni čudo što se pri kraju utakmice udarao po grudima, trudeći se da dođe do daha. Ili što za vrijeme slavlja na parketu jedini nije uspio da zaustavi suze.

"Ne sjećam se kada sam ovoliko igrao i kada sam se ovako osjećao. Ne znam da li su emocije ikada ovako izlazile iz mene... Nisam mogao da se kontrolišem".

Naravno, da se početkom druge četvrtine nije povrijedio Aleksandar Marić, Vraneš ne bi izrastao u junaka utakmice. Ne bi pokazao ni sebi ni drugima šta je u stanju da uradi.

"Drago mi je što sam proradio, ali mi je žao što se to dogodilo na ovaj način. Najgore kod povreda je što ne biraju vrijeme ni mjesto. Ima vremena za pobjede u kojima ćemo, nadam se, učestovati zajedno. Želim Aleksu da se što pre oporavi", poručio je Vraneš.

Slavko je sa crno-bijelima po treći put u Top 16 fazi Evrolige, sada kao ozbiljan Vujoševićev adut!

(I. B. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC