• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šakić: Mnogo soliranja, Mula: Hečer presudio

Autor mondo.rs

Cibona priznala da nije odigrala na najvišem nivou protiv Partizana i da je pobedu u trećem kolu odneo tim koji je bio bolji u svim segmentima

 Šakić: Mnogo soliranja, Mula: Hečer presudio Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Cibona je pala prvi put ove sezone. Na gostovanju u prepunoj dvorani Aleksandar Nikolić u Beogradu, u trećem kolu ABA lige, pobedio ih je Partizan - 87:81.

Trener Zagrepčana Damir Mulaomerović priznao je posle poraza da je slavio bolji tim, ali i istakao jednog igrača.

"Partizan je bio dobar u svim segmentima. Ipak, ako je neko prelomio utakmicu, to je Vil Hečer. Zaista su 'pogodili' sa njim kao strancem", rekao je strateg Cibone, koji nije bio zadovoljan igrom pleja svoje ekipe Ilajdže Džonsona.

Ekipi, u celini, nije imao šta da zameri.

"Borili su se... Idemo dalje u ovom ludom ritmu, gde paralelno igramo i utakmice hrvatskog prvenstva. Već u nedelju smo u Skoplju, ne znam gde će biti Partizan...", napomenuo je Mulaomerović, kojem su odmah iz pres sale dobacili "isto u Skoplju", budući da Partizan gostuje ekipi Karpoš Sokoli, takođe u glavnom gradu Makedonije.


Mulaomerović je rekao da njegova ekipa igra promenljivo na startu sezone, ali da u nastavku očekuje da se uigra.

"Ekipa nam je selektirana u skladu sa budžetom. Ima dosta novih igrača, ali imali smo dobar start, pobedivši Igokeu i atipičnu ekipu Mornara. Iluzorno je reći da idemo na trofej u ABA ligi, ali očekujem da ovi momci napreduju tokom sezone, pa ćemo videti dokle ćemo stići", konstatovao je strateg "cibosa".

Željko Šakić, najbolji pojedinac Cibone sa 28 poena i indeksom 36, ocenio je da je njegova ekipa veoma loše odigrala u prvom delu, nakon čega je bilo teško da uhvati priključak za raspoloženim Partizanom.

"Izgubili smo u prvom poluvremenu, kada je svako hteo da napravi nešto svoje, prvi ja. U drugom delu meča smo se skupili, bili u igri, ali ovde moraš da budeš duplo bolji da bi pobedio Partizan", kratko i jasno je rekao Šakić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC