• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica se u dobrom svetlu pokazao Van Gandiju

Autor mondo.rs

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica "ulazi" u drugu godinu NBA karijere. Već sada se čini da će biti mnogo opušteniji na parketu.


Nemanja Bjelica (28) ulazi u drugu NBA sezonu.

On je ostao u Minesoti i kod novog trenera Stena van Gandija, koji je nasledio Sema Mičela, pokušaće da se izbori za veću minutažu i veću ulogu u predstojećoj sezoni.

Već sada se čini da je Bjelica mnogo "slobodniji" u igri, da će uzimati više šuteva nego inače (izjavio je da je prethodne igrao u grču i često odustajao od šuta i kada je slobodan), a u predsezonskom trijumfu svog tima zabeležio je dobre brojke.

Bjelica je u pobedi nad Čikagom (109:100) imao treću najveću minutažu (26:09) i za to vreme zabeležio 12 poena (šut 5/9, uz dve trojke), 5 skokova, 2 ukradene i 3 izgubljene lopte.

Izjavio je da je tokom leta mnogo radio na svom telu i da je izgubio na masi, pa ćemo videti koliko će mu to pomoći na prilagođavanju najzahtevnijoj ligi na svetu i da li će ga trener možda više koristiti na "trojci".

Najefikasniji u njegovom timu bili su Karl Entoni-Tauns sa 20 i Endrju Vigins koji je upisao poen manje. Kod Čikaga najviše je dao Hasan Vajtsajd (17).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC