• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hitna pomoć na parketu Cedevite

Autor mondo.rs

Malerozni Karlo Žganec, mvp. 3 kola ABA lige, iznesen je na nosilima sa dotrajalog parketa zagrebačkog Doma sportova. Nekoliko dana ne sme na svetlost, zabranjeni su mu TV i mobilni...

 Hitna pomoć na parketu Cedevite Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Paralelna borba na dva fronta brzo je pokazala kakva sezona očekuje najuspešnije hrvatske klubove - Cedevitu, Cibonu i Zadar.

Istrčavši na parket samo dan nakon istorijski ubedljive pobede nad Zadrom, drugi tim šampiona Hrvatske izgubio je od Splita, iako je bio pojačan sa nekoliko igrača prvog sastava (Musa, Dukan, Krušlin, Žganec, Katić).

Više od poraza 79:86, Cedevitu je zabrinula jednog od raspoloženijih igrača na startu nove sezone - Karla Žganeca.

Prema pisanju Večernjeg lista, MVP 3. kola ABA lige je posle samo tri i po minuta igre u padu glavom udario u koleno saigrača Lovra Buljevića i ostao na parketu, na rubu nesvestice.

NE SME NA SVETLO, ZABRANJEN TV, MOBILNI...

Izvor: MN PRESS

"Nakon što su uočili i rez na temenu, krvavu ranu i manju lokvu krvi, Cedeviti lekari pozvali su kola Hitne pomoći i pozvali svog igrača na dodatne bolničke preglede", piše zagrebački list, uz objašnjenje da prvi put u poslednjih 11 godina kola Hitne pomoći nije bilo ispred dvorane, jer Hrvatski košarkaški savez to ne traži, radi smanjenja troškova.

Žganec je brzo hospitalizovan, a njegov otac je otkrio da je nedugo potom i došao kući.

Iako mu nije dijagnostikovan potres mozga, košarkaš će morati dva do tri dana da boravi u mračnoj prostoriji, bez gledanja televizije i korišćenja mobilnog telefona.

"Puno je bolje no u prvi tren kada je gubio ravnotežu i nije bio svestan svega što se oko njega događa. U tim trenucima kao roditelju nije mi baš bilo lako", rekao je Krešimir Žganec.

Usled takve povrede krilnog centra, koju je "zaradio" ispod istog koša pod kojim je dan ranije dobio i veliku ogrebotinu, trener prvog tima Cedevite Veljko Mršić neće moći da računa na njega na ovonedeljnom otvaranju Evrokupa, na Kanarskim ostrvima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC