• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad milijarder skuplja tuđe prljave čarape

Autor mondo.rs

Reporteri lokalnih medija prisustvovali su nesvakidašnjoj sceni u svlačionici Klivlend Kavalirsa.

Lebron Džejms, aktuelni šampion NBA lige sa Klivlend Kavalirsima i MVP finala plej-ofa, poznat je kao osoba koja u bavljenju košarkom, ali i u životu generalno, poklanja mnogo pažnje i najsitnijim detaljima.

Iako je neprikosnoveni vođa svog tima, iako je u svakom pogledu postigao više nego svi saigrači zajedno - dovoljno je reći da je njegov doživotni ugovor sa kompanijom "Najk" vredan milijardu dolara - Lebron im je pre nekoliko dana održao lekciju iz profesionalizma i normalnog ponašanja, tako što je posle pripremne utakmice protiv Filadelfije pokupio prljavu (znojavu) opremu nekolicine drugih košarkaša Klivlenda, ubacio je u za to namenjene vrećice i prosledio ljudima zaduženim za održavanje svlačionica u Kju areni.

Reporter sajta "Klivlend dot kom" u izveštaju je naveo da je Lebron sa poda svlačionice skupljao čarape, majice i šortseve koje su pojedini saigrači nehajno razbacali, koristeći tako vreme do svog reda za davanje izjava (u tim trenucima intervjuisan je Kajri Irving).

"Nadam se da ću morati samo jednom da ih opomenem", rekao je posle "Kralj Džejms".

"Ne možeš da ostaviš svlačionicu u ovakvom neredu".

Ako je tako pedantan u situacijama izvan terena, možete zamisliti koliko 31-godišnji superstar "gura" saigrače oko košarkaških stvari. Da nije takav, Klivlend verovatno ne bi postao prvi tim u istoriji NBA lige, koji je osvojio titulu nakon što je u finalu gubio 3:1 u pobedama.

Nova NBA sezona počinje 25. oktobra, kada će Klivlend dočekati Njujork Nikse. Branioci titule tokom leta su ostali bez Metjua Delavedove (Milvoki), stigao je Majk Danlivi (Čikago), a još je neizvesno da li će Džej Ar Smit potpisati novi ugovor, što je Džejmsova velika želja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC