• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši "igos" nokautirao svog trenera!

Autor mondo.ba

Nekadašnji košarkaš Igokee i Širokog Siniša Štemberger fizički je napao svog trenera Marijana Mancea zbog čega je otjeran iz riječkog Kvarnera!

  Hrvatski mediji pišu da je 37-godišnji košarkaš zakasnio na trening i to polupijanom stanju, što je rezultiralo klasičnim nokautom šefa struke Kvarnera i to jednim udarcem u nos! Epilog cijele priče je da je Mance zaradio i potres mozga.

Marko Šamanić, sportski direktor riječkog kluba, potvrdio je da je sa Štembergerom raskinut ugovor.
"Prvo ću reći da je klub u punoj zaštiti trenera Mancea. Raskinuli smo ugovor sa Štembergerom, on više nema pravo pristupa dvorani dok smo mi unutra. Dakle, nije mu dopušteno niti službeno se izviniti Marijanu Manceu; to može učiniti na privatnoj osnovi. O daljim mjerama odlučivaće klupska disciplinska komisija kluba", rekao je Šamanić za "Sportarenu".

Nedavno je Štemberger na utakmici protiv Zadra za vrat uhvatio i gostujućeg igrača Borisa Barića, a 2008. godine je bio žrtva napada na splitskim "Gripama" od tada Ciboninog Amerikanca Roula Maršala.

U aktuelnom šampionu Bosne i Hercegovine Štemberger je nastupao dvije sezone (2012 - 2014) i bio je jedan od najzaslužnijih što su "igosi" osvojili ligaški dio ABA takmičenja i izborili nastup u Evroligi.

Međutim, zbog administrativnih problema i manjeg kapaciteta dvorane u Laktašima, Aleksandrovčani nisu zaigrali u elitnom evropskom takmičenju.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zemo

Drzi se jarane!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC