• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAO i Paskval - pregovori "pukli" za dan

Autor mondo.rs

Grčki velikan kontaktirao je bivšeg trenera Barselone, ali je brzo razjašnjeno da neće biti dogovora. Evo spiska potencijalnih kandidata.

 Panatinaikos i Cabi Paskval pregovori Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

"PAO je pred najvećom odlukom u eri od odlaska Željka Obradovića", konstatuje specijalizovani i ugledni portal Eurohoops, oslikavajući situaciju u atinskom gigantu.

Dan nakon ubedljivog poraza od Olimpijakosa, šef struke "zelenih" Argiris Pedulakis nije pristao na dolazak američkog pomoćnika koji bi pomogao napadačku igru, pa se pozdravio sa Dimitrisom Janakopulosom, spakovao stvari i otišao.

Već sledećeg dana, ove srede, razjašnjeno je ko sigurno neće biti trener Panatinaikosa.

"Ime Ćavija Paskvala je već skinuto sa liste, pa grčki klub traži novog trenera", piše "Eurohoops".

Samo jedan dan razgovora Atinjana i Španca bio je dovoljan da zaključe da među njima neće biti saradnje. Donedavni trener Barselone postavio je svoje zahteve, poput potpune kontrole nad ekipom i dvogodišnjeg ugovora, ali Janakopulos na to nije pristao.

U takvoj situaciji, PAO se okreće novim opcijama, među kojima je Pini Geršon (bez konkretnih razgovora), ali i imena koja su i dalje "u magli", poput Šarunasa Jasikevičijusa i Saše Obradovića, koji su se pominjali i prošle sezone, pa ipak nisu došli u halu "Nikos Galis".

Sa druge strane, među imenima kandidata ističe se i ime Igora Kokoškova, srpskog NBA stručnjaka, koji je takođe interesantan Atinjanima i ostaje da se vidi da li će sa njim biti konkretnijih pregovora.

Panatinaikosu se žuri, jer je sezona uveliko počela, a već je jasno da novi trener neće biti privremeno, već stalno rešenje. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC