• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi NBA pleja

Autor mondo.rs

Crveno-beli dogovorili saradnju sa Amerikancem Nejtom Voltersom, koji je već dugo na njihovom skeneru, prenosi "Sportando".

Crvena zvezda dugo je merkala organizatora igre i konačno je pronašla pravog. Reč je o Amerikancu Nejtu Voltersu, koji ima NBA iskustvo.

Voltersu (25 godina, 193 centimetra) je Denver, u isto vreme kada je Zvezda igrala meč u Istanbulu protiv Galatasaraja, saopštio da ne računa na njega, pa je odlučio da prihvati ponudu sa Malog Kalamegdana, prenosi specijalizovani koraškaški portal "Sportando".

Reč je o igraču za kojeg je Zvezda već dugo zainteresovana, a koga odlikuje izuzetna brzina, dobra organizacija u napadačkim zadacima, sjajan pregled igre, i kažu neuhvatljiv skok šut, što rivalima predstavlja ozbiljan problem da ga sačuvaju. Mana je što mu je igra u odbrani daleko slabija od ofanzivne.

Volters
Izvor: YouTube

Volters, koji je završio koledž Južna Dakota, izabran je od strane Vašingtona u drugoj rundi NBA drafta 2013. godine, a potom je odmah prosleđen u Milvoki.

U toj ekipi priliku za veću minutažu dobio je samo u prvoj sezoni, a potom je usledila povreda koja ga je odvojila od parketa na duže. Sledeće godine usldila je i promena trenera, pa se kombo bek, koji je primarno organizator igre, preselio u Nju Orleans.

Tamo je proveo nepunih dva meseca, a potom je zaigrao u NBA razvojnoj ligi za ekipu Grand Rapids Drajv u Mičigenu.

Po isteku sezone rešio je da napusti SAD prvi put u karijeri i oproba se u Evropi. Nastupao je u Turskoj za Bešiktaš, do marta, i za to vreme odigrao je 21 utakmicu uz prosečan učinak od 11,6 poena, 4,6 skokova i 5,4 asistencije po meču.

Od tada mu je cilj bio povratak u NBA, gde se celo leto borio za ugovor u Denveru, ali se nije i izborio.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC