• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaigrao na svoju odgovornost i srušio Megu

Autor mondo.rs

Heroj Zadra ovog vikenda zove se Ivan Vraneš.


Niz poraza Mega Leksa produžen je u subotu na šest "vezanih" neuspeha, a jedan od najzaslužnijih za to je mladi krilni igrač Zadra, o kojem u nedelju pišu hvalospeve u Hrvatskoj.

Njegovo ime je Ivan Vraneš, rođen je 1996. godine, a prema sopstvenom priznanju protiv Mega Leksa je zaigrao na sopstvenu odgovornost, iz zdravstvenih razloga o kojima ne želi da govori, a koji su mu ugrozili i karijeru.

Reči mladog košarkaša potvrdili su i njegov trener i novinari, otkrivši da je mladi košarkaš nastupio uprkos "silnim zdravstvenim problemima, čekajući važne nalaze iz Zagreba".

Težinu njegove situacije otkrio je i trener Zadra Ante Matulović.

"On više od mesec dana učestvuje na treninzima bez da igra, dakle bez ikakvog kontakta. Potpisao je da će zaigrati na sopstvenu odgovornost i svaka mu čast na tome. Klub je napravio sve da dobijemo informacije o njegovom zdravstvenom stanju, odnosno da vidimo može li da on dalje igrati košarku ili ne. Doneo je tešku odluku, ali pokazao je ogromno srce, želju, energiju i zaslužuje posebne čestitke. Nadam se da će sve biti u redu i da ćemo ga što češće imati u ovakvom izdanju".

O svojoj, neizvesnoj situaciji, govorio je i Vraneš lično.

"Zasluženo smo pobedili, dali smo sve od sebe uprkos izostanku nekoliko važnih igrača i to nam se vratilo. Što se tiče moje situacije, još pre pet dana nisam ni znao hoću li uopšte ikada više profesionalno igrati košarku, tako da je ovo za mene bila posebno emotivna utakmica. Potpisao sam uoči dvoboja izjavu da ću igrati na sopstvenu odgovornost, iako mi još nije stigla zvanična dozvola lekara za nastup. Stručni štab je apsolutno najzaslužniji za moju igru, jer su celo vreme radili sa mnom, iako nisam trenirao sa prvom ekipom. Uprkos tome, nisam se ni u jednom trenutku osetio zapostavljenim, jer su mi bili maksimalno na raspolaganju i drago mi je da sam im se na ovaj način mogao odužiti", poručio je Vraneš. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC