• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić: Uvek se "iscepamo" sa FMP-om

Autor mondo.rs

Trener Partizana o sedmoj uzastopnoj pobedi svog tima i još jednom borbenom duelu protiv "pantera".

 Džikić: Uvek se "iscepamo" sa FMP-om Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS



Partizanov niz pobeda traje - sedam utakmica i sedam trijumfa.

Dodavši i šesti "jadranski" trijumf toj seriji, crno-beli ostali su u nedelju popodne na deobi prvog mesta ABA lige, savladavši FMP u Železniku, rezultatom 65:56.

U razgovoru sa novinarima posle utakmice, trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je njegov tim ušao u meč sa i dalje prisustnim osećajem umora od gostovanja Ludvigsburgu, čemu neuobičajeni - podnevni termin svakako nije pomogao.

"Svaka ekipa koja igra dva puta nedeljno, mora to da oseti. Ali sve je to normalno, sami smo to hteli", naglasio je Džikić.

Komentarišući meč u Železniku, trener Partizana konstatovao je uz osmeh da je zadovoljan što je neizvesnost otklonjena pre poslednjeg minuta.

"Konačno da jednu rešimo pre poslednjeg napada", rekao je, uz osvrt na tok meča.

"FMP je mnogo dobio sa Ljubičićem, dobro se uklapa sa Čovićem. Pobedili smo dobru, mladu ekipu, kojoj moraš da odgovoriš fizički jakom igrom. Tim delom sam uglavnom zadovoljan", dodao je Džikić.



Upitan kako je njegov tim u trećoj četvrtini zaustavio "prodaju" lopti (bez izgubljenih, posle 12 u prvom poluvremenu), Džikić se osmehnuo.

"Dogovorili smo se na poluvremenu šta bi trebalo da radimo", osmehnuo se Džikić.

U osvrtu na drugo poluvreme, koje su obeležile serije poena oba tima i poslednji, odlučujući nalet crno-belih, šef struke Partizana poručio je:

"Treću četvrtinu smo dobili rezultatom 22:6, a nisam zadovoljan sto smo mislili da ćemo lako. Ovi ljudi su žilavi. Kad god se vidimo, mi se iscepamo 40-45 minuta. Ja baš ne delim komplimente lako, a mislim da ovo jeste kompliment".

Na pitanje o trijumfalnom početku sezone, Džikić odgovara isto kao i do sada - skretanjem pažnje isključivo ka sledećoj utakmici.

"Što se tiče starta 6-0, gledamo i gledali smo samo prvu sledeću utakmicu. Nisam pristalica toga da uzmeš raspored takmičenja, pa lupaš pluseve, minuse i znakove pitanja".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC