• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedović: Vraćam se uskoro

Autor mondo.rs

Srpski reprezentativac objasnio u razgovoru za "Večernje novosti" da je trener Đoan Plaza preterao u izjavi o njegovoj povredi, a mediji to iskoristili

 Nemanja Nedović o povredi koja je izazavala mnogo buke Izvor: MN PRESS

Šokantna vest o komplikovanoj povredi Nemanje Nedovića i o tome da će zbog nje morati možda i da okonča karijeru žestoko je uzdrmala košarkašku javnost.

"Krivac" je trener Unikahe Đoan Plaza, a mediji u Španiji iskoristili su to da "napumpaju" priču.

On je rekao da se radi o nezgodnoj povredi lista, ali Nemanja Nedović u razgovoru za "Večernje novosti" objasnio je da je sve to preterano.

"Mislim da je Plaza preterao, na konferenciji je spomenuo da se kod takvih povreda u drugim sportovima dešava da sportisti završe karijeru. Dugo je trener i trebalo bi da zna da mediji jedva čekaju da iskoriste takve reči da bi plasirali senzaciju, tako da mi nije jasno zbog čega je to rekao. U svakom slučaju, to nije istina", poručio je srpski reprezentativac iz Španije.

Nedović je nakon što je proglašen za najkorisnijeg igrača četvrtog kola španskog prvenstva, morao na pauzu. On je van parketa od 17. oktobra, kada je u meču sa Gran Kanarijom povredio mišić desne noge. Objašnjava da je imao sreće.

"U međuvremenu sam bio kod doktora Vlade Kostića u Beogradu, takođe i na pregledu u Barseloni. Rečeno mi je da će se problem povući, a kod oštećenja nerava ne može se tačno odrediti kada će se to desiti. Dobio sam udarac u prvoj četvrtini utakmice, vratio sam se na teren u trećoj i odigrao i poslednju. Ne bih to mogao da je u pitanju nešto što može da ugrozi karijeru. Imao sam i sreće, jer je veoma snažan udarac završio centimetar od kosti potkolenice. Da nije tako bilo, siguran sam da bi od siline pukla kost", naveo je Nedović.

Ipak, nije poznato koliko će pauza potrajati.

"Želim da se vratim što pre, zacrtao sam sebi da budem spreman za utakmicu protiv Budućnosti 23. novembra, ali se dužina oporavka kod oštećenja nerava ne može predvideti. Možda se vratim sutra, možda za nedelju dana", naveo je igrač Unikahe.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC