• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa reči na dela - sastanak trgao Nikse!

Autor mondo.rs

Na inicijativu predsednika Džeksona, košarkaši Njujorka imali su sastanak na kom je svako imao priliku da kaže sve što mu smeta. Prva reakcija bila je pozitivna.

Sastanak koji je inicirao predsednik Niksa, Fil Džekson, izgleda da je doneo pozitivne rezultate.

Videćemo koliko će to trajati.

Na Džeksonovu inicijativu, Niksi su se okupili u sali za sastanke u subotu i prema rečima prve zvezde ekipe Karmela Entonija svako je imao punu podršku da kaže sve što misli, kako bi se neki problemi u svlačionici rešili.

U prvoj sledećoj utakmici – 104:94 protiv Atlanta Hoksa.

Niksi (6-7) su do četvrte uzastopne pobede u "Medison skver gardenu" stigli u matine terminu po američkom vremenu zahvaljujući dobroj timskoj odbrani u kojoj je najviše ispaštao plejmejker gostiju Denis Šreder, koji je odigrao partiju za zaborav – 0/8 iz igre, jedan poen, tri izgubljene lopte.

Na drugoj strani, šutirajući 12/22 iz igre, Entoni je stigao do 31 poena, uz sedam skokova i tri asistencije, a pratili su ga Kristaps Porzingis sa 19 poena i 11 skokova, kao i Derik Rouz sa 14 poena, sedam asistencija i tri skoka.

Dvajt Hauard zaustavljen je na 18 poena i 18 skokova, Pol Milsap ubacio je 19, a Kajl Korver 17, uz prilično loš šut iz igre, a jedan od razloga za drugi uzastopni poraz Hoksa (9-4) jeste i preskroman učinak rezervista.

Njujork je neuobičajeno angažovanom odbranom spustio Atlantu na ispod 40 odsto u šutu iz igre, što je bilo dovoljno za šestu pobedu u sezoni, ali će ekipa trenera Džeka Hornaseka ovakve ili čak bolje partije morati da prikazuje i na strani ukoliko želi naknadno da uđe u grupu timova koji se pitaju na Istoku.

Niksi su večeras igrali bez prehlađenog Džoakima Noe, kojeg je odlično odmenio Vili Ernangomez. Upravo je njegovom trojkom kompletirana serija domaćina od 12:0, kojom je protivnik oboren na 65:51 i to je bio nedostižan zaostatak za tim iz Džordžije.

Hoksi u noći između utorka i srede dočekuju najgori tim Zapada, Nju Orleans Pelikanse u nameri da zabeleže sedmu pobedu u osam mečeva na svom parketu, dok će Niksi iste noći dočekati i Portland Trejlblejzerse.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC