• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Incident u Atini, Džikić i nepoznati čovek

Autor mondo.rs

Trener Partizana izvinio se za svoj udeo u incidentu u kom je učestvovao i, kako kaže, čovek za kog ne zna u kom svojstvu je bio tu. Pogledajte slike i snimak konferencije.

 FOTO: Incident u Atini, Džikić i nepoznati čovek Izvor: MN PRESS

Još tokom TV prenosa utakmice AEK – Partizan moglo je da se primeti da se u pozadini dogodio incident u kom je učestvovao trener crno-belih Aleksandar Džikić, a to su potom potvrdile i fotografije agencije MN Press.

Međutim, šta se tačno dogodilo ispred ulaska u tunel "Olimpijske dvorane" u Atini, u kojoj su crno-beli doživeli poraz od deset poena razlike, nije konkretno razjašnjeno ni posle konferencije za medije na kojoj je Džikić, bez da je bio upitan bilo šta, uputio izvinjenje žuto-crnoj košarkaškoj porodici.

"Želim da se izvinim AEK-u, igračima, stručnim štabovima i navijačima za svoj udeo u onome što se dogodilu u četvrtoj četvrtini, ako to možemo nazvati incidentom, mada ne znam da li je to prava reč", rekao je Džikić, a onda nagovestio šta se otprilike dogodilo, iako ni njemu, a ni srpskoj košarkaškoj javnosti nije poznato ko je čovek s kojim je trener crno-belih imao blagu neprijatnost.

/pogledajte galeriju/



Kao ni u kom svojstvu se pojavio u zaštićenoj zoni...

"Ne znam ko je taj čovek, a na kraju sam prišao i rukovao se s njim, on je ponovo počeo da govori neke stvari, ali to je već na njemu... Žao mi je, nije trebalo tako da reagujem, ali događa se u žaru koji nosi utakmica, a i ja sam takva osoba. Pomalo sam emotivan", rekao je Džikić i potom grčkim novinarima ponudio materijal iz pripreme utakmice kao dokaz da se u Beogradu, kada je AEK u pitanju, govori u superlativima.

Džikić
Izvor: YouTube



"Kao što znate, imam veliko poštovanje prema ovom timu AEK-a, igračima i stručnom štabu. Ako želite da gledate naše 'skauting' izveštaje nećete naći jednu ružnu reč o bilo čemu vezanom za AEK. To je ono što predajem mojim momcima, ako neko ne želi da mi veruje, OK sam s tim. Radim ovo zbog sebe, pre svega", rekao je Džikić.

Moguće da će nešto više o samom incidentu biti poznato kasnije, kada se crno-beli vrate u Beograd.

Na portalu kluba nalazi se samo deo izjave u kojoj Džikić govori o samoj utakmici.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC