• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić o borbi sa Džordanom: Ja sam dobio rat!

Autor mondo.rs

Nikola Jokić nastavlja sa briljantnim partijama u dresu Denvera, a osetio je i kako je to kada iznervira protivničkog igrača. DeAndre Džordan je reagovao nesportski i pesnicom udario srpskog košarkaša zbog čega je dobio tehničku.

Košarkaši Denvera odigrali su najbolju partiju sezone i bez većih poteškoća savladali jednu od boljih ekipa Zapadne konferencije LA Kliperse - 123:98.

Srpski reprezentativac Nikola Jokić nastavio je da pruža odlične partije u dresu Nagetsa, pa je za samo dvadesetak minuta na terenu upisao "dabl-dabl" učinak i bio je najefikasniji u svom timu - 19 poena, 10 skokova i 3 asistencije.

Tokom vremena provedenog na parketu vodio je veliku "bitku" sa centrom Klipersa Deandreom Džordanom koji je bio vidno iznerviran načinom na koji ga Jokić čuva.

Prema mišljenju snažnog američkog košarkaša, Nikola Jokić ga je "nepropisno držao za dres", za šta je on smatrao da mora da dobije faul, pa ga je u naletu agresije pesnicom snažno udario po ruci!

Zbog toga je dobio tehničku, a potom je sarkastično aplaudirao sudiji...

Jokić i Džordan
Izvor: YouTube


Takav kontakt u nekom drugom sportu značio bi i suspenziju na više mečeva, ostaje još da se vidi da li će NBA liga reagovati, a Nikola Jokić je bio smiren povodom te situacije i nakon meča, u razgovoru sa američkim novinarima, je kratko poručio:

"On je dobio bitku, ali sam ja dobio rat", kazao je Jokić.

Talentovani srpski košarkaš je vezao 11 utakmica sa "dabl-dabl" učinkom i postao jedan od lidera Nagetsa, ali je on skroman i kaže da uspeh tima leži u "timskoj košarci".

Njegov saigrač Kenet Farid, koji je izveo veliki broj atraktivnih zakucavanja zahvaljujući Jokićevim sjajnim asistencijama, pohvalio je učinak "preporođenog" Srbina.

"On je sad svoj čovek. Veoma je siguran u sebe, a mi volimo kada on ima samopouzdanja jer tako pomaže celoj ekipi. Igramo košarku oko njega, igramo za njega... On je neverovatno talentovan igrač i to nam pomaže da beležimo pobede", objasnio je Farid.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC