• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gordić izabrao: Cedevita prije Partizana i Zvezde

Autor mondo.rs

"Svakako da bi Partizan i Cedevita za nas bili bolji protivnik nego Crvena zvezda, ali u polufinalu je teško protiv bilo kog protivnika", izjavio plejmejker Budućnosti i reprezentacije Bosne i Hercegovine.

 Nemanja-Gordic-Buducnost-ABA-liga. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Košarkaš podgoričke Budućnosti Nemanja Gordić izjavio je da bi volio da njegova ekipa u polufinalu plej-ofa ABA lige izbjegne, kako je naveo, glavnog favorita Crvenu zvezdu, ali i Partizan, jer smatra da bi mu protiv Cedevite bilo lakše jer nema "vruć" teren.

Budućnost je trenutno treća na tabeli regionalnog takmičenja, sa identičnim skorom kao Cedevita i Partizan 16-6, a Gordić vjeruje da je najbitnije da Podgoričani ne budu četvrti.

"Svakako da bi Partizan i Cedevita za nas bili bolji protivnik nego Crvena zvezda, ali u polufinalu je teško protiv bilo kog protivnika. Moramo da vidimo ko će to biti, a potom ćemo se pripremiti na najbolji mogući način", rekao je Gordić za sajt ABA lige.

Gordić, koji je tokom karijere nosio dresove Igokee, Partizana i Cedevite, ističe da će borba za drugo mjesto na kraju regularnog dijela biti neizvjesna do kraja
.
"Važno je da smo vezali nekoliko pobjeda pred samu završnicu i plej-of, ali ima još dosta da se igra. Svi imaju šansu za drugo mjesto i biće jako neizvjesno. Zvezda je svakako pokazala najviše do sada i sigurno bi je svi rado izbjegli u polufinalu, ali sa druge strane veće su šanse protiv Zvezde na dvije dobijene utakmice, nego na tri jer ima najbolji sastav".

On vjeruje da je podrška navijača jedan od ključnih faktora, ali i sreća i forma tima i pojedinaca.

"U kontekstu navijača svakako bi bilo najpogodnije kada bismo u polufinalu igrali protiv Cedevite, jer njihov domaći teren nije pojednako težak kao kod beogradskih timova. Sa druge strane, mi se uzdamo u naše navijače i njihovu podršku koja će sigurno biti na pravom nivou", zaključio je plejmejker BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC