• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Marusi razbio iluziju

"Nadam se da je Marusi svim navijačima Partizana razbio iluziju da je, poslije pobjeda nad Panatinaikosom i Barselonom, lak protivnik".

 Vujošević: Marusi razbio iluziju Izvor: MONDO

Partizan u četvrtak očekuje još jedan evroligaški okršaj. Crno-bijeli, poslije sjajnih pobjeda nad Panatinaikosom u Atini i Barselonom u Beogradu, ponovo gostuju u glavnom gradu Grčke.

Protivnik je Marusi, tim koji je još prije početka druge faze Evrolige proglašen za najlakšeg rivala u grupi.

Crno-bijeli će sa Marusijem prvo odmjeriti snage u Atini, a potom će se već u narednom kolu sastati i u Beogradu.

Trener Partizana Duško Vujošević smatra da bi naredne dvije utakmice mogle da budu ključne za plasman među osam najboljih klubova u Evropi.

"Svima je jasno da su te dvije utakmice sa Marusijem odlučujuće i da se radi o jednoj izuzetno kvalitetnoj ekipi čija igra i rezultati su iznad imena kluba i budžeta sa kojim raspolažu."


Riječi trenera crno-bijelih potvrđuju i dvije posljednje utakmice Marusija, odnosno pobjede protiv najjačih grčkih klubova - Panatinaikosa i Olimpijakosa.

"Oni su pobijedili u susretima koji su bili izuzetno značajni za njihove protivnike. Panatinaikos u Evroligi i Olimpijakos u domaćem šampionatu. Nadam se da su tako svima koji navijaju za Partizan razbili iluziju da je to, poslije pobjeda nad Panatinaikosom i Barselonom, lak protivnik i da se uspjeh podrazumijeva", naglasio je Vujošević i odbacio ulogu favorita koju Grci nameću Beograđanima.

"Potpuno suprotno od toga, igramo sa ekipom koja je u fantastičnoj formi, koja pravi izvanredne rezultate, koja zaslužuje svaki respekt i koja je na svom terenu apsolutni favorit. Naravno da bi oni htjeli da teret favorita prebace na nas i da oni igraju rasterećeno."

Vujošević je rekao da su crno-bijeli u Atinu otputovali maksimalo motivisani, sa nekom novom idejom i računicom.

Crno-bijeli su zbog najavljenog štrajka na atinskom aerodromu morali da promijene svoje planove i da na put krenu dan ranije.

"Krenuli smo dan ranije zbog štrajka. Na aerodromu u Atini u srijedu je planirana obustava rada. Kada smo to saznali morali smo da improvizujemo, ali smo našli dobro rješenje",
objasnio je Vujošević zbog čega je uslijedila promjena plana pred utakmicu trećeg kola Evrolige.

Duel između Marusija i Partizana igra se u četvrtak u OAKA Areni, sa početkom od 18 sati i 45 minuta. Partizan nakon dva kola ima dvije pobjede, dok su Grci sa polovičnim učinkom.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC