• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Studemajer ide kod Lebrona

Jedan od najboljih igrača Finiks Sansa Amare Studemajer uskoro bi trebao napustiti Arizonu i pridružiti se Klivlend Kavalirsima.

 NBA: Studemajer ide kod Lebrona Izvor: MONDO

Generalni menadžeri dve ekipe Deni Feri i Stiv Ker spremili su trejd prema kojem bi Studemajer trebao zaigrati sa Lebronom Džejmsom, a još nije poznato koji igrači će otići u suprotnom smjeru, piše list “Klivled Plejn-Diler”.

Iako u prvi mah zvuči nevjerovatno da će se Finiks odreći možda i najveće zvijezde tima, objašnjenje ovakvog poteza je vrlo jednostavno. Studemajer će na kraju sezone biti slobodan igrač, pa Ker nastoji da “ušićari” bilo šta prije nego ga potpuno izgubi.

Dolazak Studemajera u Klivlend mogao bi značiti i zadržavanje Lebrona Džejmsa na duge staze, jer bi pored sebe sada imao vrlo dobru ekipu.

Osim trejda Kavalirsa i Sansa na pomolu je još jedan, na relaciji Dalas-Vašington. Vlasnik Maveriksa Mark Kjuban poslije prilično loših rezultata u novoj godini odlučio je da dovede jednog od najboljih strijelaca lige Kerona Batlera i centra Brendana Hejvuda, a u zamjenu za njih u Vizardse će poslati Džoša Hauarda i Drua Gudena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC