• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Nevjerovatni Hemofarm!

Kada su ih mnogi otpisali iz trke za plasman na Fajnal for, košarkaši Hemofarma su se vratili u život - po ko zna koji put ove sezone.

 NLB: Nevjerovatni Hemofarm! Izvor: MONDO

Vrščani su kao gosti pobijedili Zadar rezultatom 75:70 (22:23, 22:16, 17:19, 14:12) i dospjeli na diobu treće i četvrte pozicije na tabeli sa Zagrebom.

Obe ekipe imaju skor 13-8, a u nedelju bi mogla da im se priključi i Olimpija, ukoliko u Tivoliju savlada Cedevitu.

Zadar (11-10) je napravio kiks zbog kojeg bi drugu sezonu zaredom mogao da propusti završni turnir. U preostalih pet kola morao bi da trijumfuje bar četiri puta da bi imao čemu da se nada...

Iako je poslije Božovića (teška povreda) i Stivensona (samovoljno napustio klub) nedavno izgubio i Miljana Pavkovića (mononukleoza) na duži period, Hemofarm je u dvorani Krešimir Ćosić demonstrirao zrelu, na momente i odličnu košarku.

Milan Mačvan postigao je 22 poena uz šut iz igre 7/10, Bojan Krstović 12, Miloš Borisov 11 i Stefan Marković deset poena, ali je imao četiri skoka, po šest asistencija i ukradenih lopti!

Ponovila se tako priča sa gostovanja u Zagrebu, gdje su Vrščani prije tri nedelje iznenadili Cibonu, a onda doživeli teško objašnjiv poraz od Heliosa kod kuće i izgubili od FMP-a u Železniku.

Puleni Željka Lukajića brzo su stekli osjetnu prednost (13:5), a onda poslije buđenja domaćih na prelasku prve u drugu četvrtinu imali još ubjedljivijih 44:34 u 19. minutu.

Poslije trojke Stefana Markovića u 25. minutu bilo je 56:44, ali je Zadar uz podršku navijača uhvatio priključak i trojkama Ružića i Rančića u 37. minutu preuzeo vođstvo - 67:65.

Uslijedila je prelomna serija Vrščana od 10:0 u režiji Borisova, Mačvana i Krstovića, da bi Rančić tek u posljednjim sekundama prekinuo napadački "post" svog tima i beznačajnom trojkom postavio konačan rezultat.

Krilni igrač Zadra Hrvoje Perić je sa 24 poena bio najefikasniji u oba tima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC