• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško Vujošević: Sramotno je napadati Dudu

Autor mondo.rs

Košarkaški stručnjak Duško Vujošević izjavio je da je revoltiran zbog, kako kaže, "provlačenja kroz blato" Dušana Ivkovića i dodao da podržava predsedničkog kandidata Sašu Jankovića.

 Duško Vujošević: Sramotno je napadati Dušana Ivkovića Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Bivši trener beogradskog Partizana je reagovao na situaciju u kojoj se, kako kaže, našao Ivković posle odluke da podrži kandidaturu zaštitnika građana u ostavci na predsedničkim izborima koji se ove godine održavaju u Srbiji.

"Duda je zauzeo stav iz dubokog predubeđenja i iskustva. On sigurno nije motivisan materijalnim interesima. Da ga zanima materijalna korist, on bi stao uz vladajuću stranku. Podrškom opozicionom kandidatu on ide protiv materijalnih interesa. Revoltiran sam što Dudu provlače kroz blato i pokušavaju da ga kompromituju. To samo govori o patološkoj situaciji koja je stvorena u Srbiji i moramo je menjati", rekao je Vujošević za "Blic".

On je dodao i da pažljivo prati sve što se događa u Srbiji i da vidi da je situacija veoma loša, kao i da pravna država ne postoji.

"Apelujem na hrabrost svih građana da stanu iza svog političkog stava i da podrže kandidata koji je svojim radom pokazao moralnu čvrstinu doslednost i hrabrost. Svaki dostojanstven čovek mora da izađe na glasanje, a javne ličnosti imaju veće obaveze na izbošenje političkog stava i na ocenu političke situacije. Ljudi koji su prepoznatljivi imaju obavezu da se izlože i nekom riziku, kao što je to slučaj sa Ivkovićem. Javno zauzimanje stava pokazuje Dudinu hrabrost i potvrđuje izreku da 'samo mrtve ribe stalno plivaju niz maticu", naveo je Vujošević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC