• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši svetski prvak potpisao za Mogren

Aleksandar Smiljanić u nastavku sezone će pokušati da pomogne ekipi Mogrena da ostvari što bolji plasman u Superligi Crne Gore.

 Bivši svetski prvak potpisao za Mogren Izvor: MONDO

Aleksandar Smiljanić, nekadašnji bek FMP Železnika, podgoričke Budućnosti, Partizana i Mega Akva Monte, novi je član crnogorskog prvoligaša Mogrena iz Budve.

Tridesetdvogodišnji košarkaš, svojevremeno jedan od najboljih defanzivaca u Srbiji, igraće do kraja sezone za klub koji se u prvom delu sezone plasirao među šest najboljih i takmičiće se u Superligi Crne Gore (počinje 1. aprila).

Podsetimo, Smiljanić je na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002. godine primio zlatnu medalju, iako je zvanično bio prekobrojni, trinaesti igrač te reprezentacije Jugoslavije.

Na postolju se našao umesto Vladimira Radmanovića, kog je selektor Svetislav Pešić odstranio zbog nediscipline na poluvremenu polufinalne utakmice protiv Novog Zelanda.

Smiljanić ima i solidno iskustvo igranja na inostranim parketima, pošto je bio član grčkog Marusija, ruske Lokomotive iz Rostova i ukrajinskog Ljvova.

Zajedno sa Smiljanićem u Mogren je stigao plejmejker Nenad Stefanović, koji je pretprošle sezone imao epizodnu ulogu u ekipi Partizana.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC