• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CSKA na "autopilotu"

Autor mondo.rs

Moskovljani i ove nedelje završili posao samo jednom odlično odigranom četvrtinom.

Ekipa CSKA privremeno je izbila na prvo mesto evroligaške tabele (skor 19-6), pošto je na otvaranju 25. kola Evrolige pobedila Galatasaraj rezultatom 85:69 (46:29).

Gosti su dobili prvu i treću četvrtinu, dok je poslednja završena nerešeno. Ali, bilo im je jasno da će izgubiti već na poluvremenu, jer su ih "armejci" u drugom kvartalu deklasirali sa 33:12, uključujući seriju 14:0 od 11. do 14. minuta!

Tako se na neki način ponovila priča iz Barselone od prošlog petka, kada je CSKA posle 10 minuta vodio čak 29:4 i onda bez većeg naprezanja priveo utakmicu kraju.

Miloš Teodosić, koji je u Barseloni povredio levu nogu, proveo je u igri 27 minuta, po čemu je bilo jasno da je fizički sa njim sve u redu. Međutim, reprezentativac Srbije nije pružio partiju u skladu sa svojim renomeom.

Teodosića prvenstveno nije služio šut - postigao je samo osam poena (3/6 za dva, trojke 0/4) - a ni odnos asistencija i izgubljenih lopti (6/3) nije bio dobar. Istakao se, po običaju, Nando de Kolo sa 22 poena, a pratili su ga Amerikanci Kajl Hajns (13p, 5sk), Kori Higins (12p) i Aron Džekson (10p, 5as).

Bez obzira na ispodprosečnu partiju za njegove standarde, Teo je publici priredio nekoliko momenata za uživanje, od kojih je Evroliga izdvojila ovo dodavanje Koriju Higinsu u drugoj četvrtini.



U timu Galatasaraja (skor 8-17), koji je odavno eliminisan iz trke za Top 8, posebno motivisan bio je Vladimir Micov. Srpski bek je svom bivšem klubu ubacio 18 poena.

Šansu da se na čelu tabele izjednači sa CSKA imaće Real Madrid (18-6), koji u petak dočekuje Crvenu zvezdu (14-10).

CSKA - Galatasaraj 85:69 u meču 25. kola Evrolige.
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC