• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Hvala na borbenosti

Trener Partizana Duško Vujošević izrazio je zadovoljstvo pobjedom nad Crvenom zvezdom. On je rekao da je "večiti derbi" bio važniji od utakmice sa Marusijem.

 Vujošević: Hvala na borbenosti Izvor: MONDO


"Derbi je uvek više od obične utakmice. Želim da se zahvalim svojim igračima, koji su pronašli dovoljno snage da se bore i dođu do pobjede. Nisam zadovoljan svim segmentima igre, ali borbenošću jesam".

Vujošević je podsjetio na probleme u odlasku i povratku iz Atine prije nekoliko dana, koji su omeli crno-bijele u pripremi sljedeće utakmice.

"Cijela atmosfera oko te utakmice je bila loša. Zvezda je imala više vremena da se spremi za derbi. Igrali su agresivno po cijelom terenu, znali smo da dobro trče kontranapade..."

On je pohvalio i igrače protivničkog tima, naglasivši da pobjeda Partizana "uopšte nije bila rutinska".

"Uspjesi koje Zvezda postiže u Evrokupu nisu slučajni. To su veoma borbeni i ambiciozni momci. Vjerovatno im je smetalo što poslije svake njihove pobjede u Evrokupu mi dobijemo utakmicu u Evroligi, pa ih na neki način poklopimo".

Aleks Marić vratio se na teren maltene kao da nije ni odsustvovao sa njega. Sa 13 poena za 18 minuta možda je baš on bio "tas na vagi" koji je pretegnuo na stranu crno-bijelih.

"Nijedan derbi nije lak, pokazalo se to i večeras. Obe ekipe su igrale izuzetno angažovano u odbrani. Mislim da je presudilo to što smo svih 40 minuta igrali svoju igru. Ona nas je odvela do pobjede".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC