• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić o Realovih 63 do pauze: Najlošije do sada

Autor mondo.rs

Trener Zvezde dvaput podvukao koliko je bio nezadovoljan defanzivom svog tima u Madridu.

 Real-Madrid Crvenazvezda 98 68 izjava Dejana Radonjica Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Real Madrid je od prvog napada uveo meč u svoj ritam, Zvezda je odgovarala sedam-osam minuta, a potom bez rešenja gledala kako domaćin pogađa praktično svaki šut do pauze...

Rezultat na poluvremenu 63:44 dovoljno govori o tome koliko su Madriđani bili precizni. Istovremeno, podatak da su u prvih 20 minuta promašili samo DVA od 17 šuteva za dva pokazuje da, uz odličan šut za tri (8/13) ni u reketu nisu imali velikih problema protiv Beograđana.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić bio je veoma ljut zbog skora na semaforu već na pauzi. Podsetimo, prosek koji Zvezda ove sezone dozvoljava rivalima je 73 poena.

"Real je odigrao izvrstan meč, a mi smo u prvom poluvremenu odigrali najlošiju odbranu ove sezone. Stekli su veliku prednost, kontrolisali meč u nastavku i tako ostvarili pobedu. Čestitam im", izjavio je šef struke Zvezde.

"Rekao sam svojim igračima posle prve četvrtine da pokušaju da se poprave u odbrani i da zaigraju bolje. U prvom delu meča, u kojem je Real igrao sjajno, naša odbrana bila je katastrofalna. Nadali smo se da možemo da odigramo bolje u nastavku, to smo i želeli, posebno u odbrani, ali je Real odigrao sjajno. Bila je ovo loša utakmica za nas. Imamo još mnogo mečeva posle ovoga i moramo da mislimo i o tim duelima".

Crveno-beli su i večeras, četvrti put uzastopno, nastupili bez prvog kreatora svoje igre - povređenog Stefana Jovića, koji je nedeljama van treninga zbog obnovljene povrede leđa.

"Imamo mnogo problema sa povredama u poslednjih 10-15 dana i moramo da računamo i na to, takođe", dodao je Radonjić.

Pred crveno-belima je povratak u Beograd, pa početak najvažnijeg i najnapornijeg dela sezone, u kojem će se paralelno takmičiti u "jadranskom" plej-ofu i u završnici borbe za plasman u Top 8 fazu Evrolige. Tu borbu će nastaviti sledeće nedelje, na gostovanju Armaniju.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC