• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević zadovoljan sezonom Mege

Autor mondo.rs

Prošlogodišnji finalista ABA lige Mega Leks ove sezone se borio za opstanak do pred sam kraj takmičenja, ali trener Dejan Milojević ističe da je generalno zadovoljan ovom sezonom.

 Mega Leks sezona 2016/2017 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je zadovoljan pobedom svoje ekipe nad Karpošom, ali i generalno sezonom u Jadranskoj ligi.


Mega je sinoć u Sremskoj Mitrovici pobedila ekipu Karpoš Sokola 82:69 u 26. kolu regionalnog takmičenja.


"Zadovoljan sam pobedom. Bila je ovo teška utakmica, jer je ekipa Karpoša najnezgodnija za igranje. Vrlo su atipični, centri su sjajni šuteri, mogu da pogode za tri poena i jako ih je teško braniti jer mogu dobro da igraju i pod košem. Imali smo problema u prvom poluvremenu, ali smo u nastavku uspeli da se prilagodimo, preuzimali smo posle njihove pik igre i to je dalo rezultat", rekao je Milojević posle utakmice.

"Zadovoljan sam ovom sezonom, jer naš prvenstveni cilj je razvoj mladih igrača. I ove godine smo afirmisali par igrača koji će ići u NBA ligu, pri tom smo opet imali sasvim pristojan rezultat", dodao je trener Mege.

Milojević je naveo da njegova ekipa, ako se poklope neki rezultati, može da završi ligu kao šesta, što bi bio drugi najbolji rezultat u istoriji kluba.

"Uz sve poteškoće na pravi način smo odigrali u finišu sezone i u poslednjih sedam utakmica zabeležili smo pet pobeda. Podigli smo formu pred kraj regionalnog takmičenja i ispunili ciljeve. Sada imamo dovoljno vremena da se spremimo za domaće prvenstvo i ponovo izborimo plasman u ABA ligu", rekao je Milojević.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC