• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorić:Ako osvojimo ABA, neće nam dati u Evroligu

Autor mondo.ba

Dragan Todorić ne vjeruje da Partizan naredne sezone može u Evroligu, pod pretpostavkom da bude najbolji u ABA ligi.

 Dragan Todorić sumnja da partizan može u Evrolgu i ako osvoji ABA Izvor: MN PRESS

Prvo čovjek Evrolige, Đordi Bartomeu i Krešimir Novosel direktor ABA lige prethodnih dana decidno su izjavljivali kako će šampion ABA lige naredne sezone igrati u Evroligi.

U KK Partizan, odnosno njegov sportski direktor Dragan Todorić ne vjeruje baš da je tako. Smatra da ako njegov tim i bude šampion ABA lige da neće igrati Evroligu. Stav temelji između ostalog i na promjeni pravila, kada je 2013. godine Igokea, kao najboljeplasirani tim ligaškog dijela trebala igrati Evroligu, a nije.

Gostujući na Radio televiziji Republike Srpske, na pitanje, da li će Partizan igrati Evroligu, ako bude šampion ABA lige, Todorić je dao negativan odgovor.

„ Ako me iskreno pitate, mislim da ako bude šampion Partizan neće igrati. Mislim da nam ne bi dali. Kao Igokei. Mislim da je tada jedna velika nepravda načinjena. Znate kako, kad se jednom desi takav presedan. Mislim u ovoj situaciji, da mi budemo prvaci da sigurno nam ne bi dali da igramo Evroligu naredne sezone. Lično bih volio da budemo prvaci, da se to desi. Kasnije ne moramo ni da igramo“, rekao je Todorić.

Dodao je kako se situacija što se tiče finansijskih prilika stabilizovala. Zadovoljan je i dosadašnjim tokom sezone u rezultatskom smislu.

„ Ukupno gledajući u sportskom dijelu dosadašnjom sezonom sam zadovoljan. Što se tiče tog drugoj dijela, tim se ne bavim, ali ono što znam i što sa zadovoljstvom mogu da kažem je da je taj dug, koji je 2015. godine iznosio oko 5,5- 6 mislion evra smanjen. Sada iznosi oko četiri miliona. Tako da se i u tom dijelu dosta uradilo. Još minimim dvije godine će nam trebati da dođeno na pozitivnu nulu što se tiče finansija“, rekao je sportski direktor Partizana.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Delije Sever 3

Necete je osvojiti grobosi ! hahahahahhahahah dzaba se nadate :D

Grobar 88

E onda motke u ruke i svi u odbranu Partizana.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC