• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majkl Džordan kupuje Bobketse

Majkl Džordan spreman je da kupi NBA ekipu Šarlot Bobketsa.Ekipa za pet sezone koliko postoji nije uspjela izboriti plej - of.

 Majkl Džordan kupuje Bobketse Izvor: MONDO

Trener NBA ligaša Šarlot Bobketsa Leri Braun izjavio je da postoji velika šansa da jedan od najboljih košarkaša svih vremena Majkl Džordan postane većinski vlasnik tog kluba.

" Rekao mi je da čini sve što je u njegovoj moći da dođe u poziciju da kupi klub. On to baš želi, a ja se nadam da će uspjeti u svojoj namjeri ", izjavio je Braun.

Džordan u Bobketsima trenutno obavlja funkciju sportskog direktora i posjeduje manji dio akcija kluba. Većinski vlasnik Robert Džonson nedavno je izjavio da želi da proda svoj udio, jer mu Bobketsi ne donose profit.

Komesar NBA lige Dejvid Štern izjavio je da očekuje da sve bude poznato u naredne dvije nedelje i da bi "bilo dobro za košarku" da Džordan postane većinski vlasnik Bobketsa.

Sadašnji vlasnik Džonson kupio je Bobketse za 300 miliona dolara, ali ekipa za pet sezone, koliko postoji, nije uspjela da se plasira u plej-of NBA lige.(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC