• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Događaju se "zagonetne" stvari, svi u halu!

Autor mondo.rs

"Utakmica poprima dozu 'mističnosti'", tvrdi predsednik Crvene zvezde pred meč sa Podgoričanima i poziva zvezdaše na "opštu mobilizaciju".

 Crvena zvezda Budućnost Čović poziva na mobilizaciju svi u halu Izvor: MN PRESS

Dok navijači Crvene zvezde mahom digitronima računaju koliko je još pobeda potrebno ekipi za plasman u Top 8 fazu Evrolige, u klubu svaku priliku koriste da ukažu na to da trenutno postoje važnije stvari.

Konkretno - polufinalna serije plejofa ABA lige sa ekipom Budućnosti, koja počinje u nedelju u 19 časova (Arena sport 1) u Dvorani "Aleksandar Nikolić".

S obzirom na to da se igra na dve dobijene, svaki meč na putu ka novom pozivu u Evroligu ima ogroman specifičan značaj i, dan posle velike pobede u Milanu, tim povodom oglasio se i predsednik crveno-belih Nebojša Čović.

Pre njegove poruke navijačima, Crvena zvezda je objavila osnovne informacije oko prodaje ulaznica za prvi meč sa Podgoričanima, a potom je stigao i Čovićev poziv na "opštu mobilizaciju".

"Želim na početku da se još jednom osvrnem na jučerašnju utakmicu, i zahvalim našim navijačima na ogromnoj podršci. Bili su nam bukvalno vetar u leđa, velika podrška tokom svih 40 minuta… osetio sam se kao da igramo u Beogradu, a ne u Milanu", rekao je Čović.

"Ipak, ta pobeda je već prošlost, moramo da mislimo na budućnost. Ostvarili smo ove sezone mnogo velikih pobeda u Evroligi, nalazimo se u dobroj poziciji da ostvarimo plasman u plejof, što bi bio ogroman uspeh... Ali, ponovo moram da nas vratim u našu realnost…"

Potom, Čović je ponovio više puta izrečenu činjenicu da bez trijumfa u ABA ligi nema ni...

"Da bi i sledeće sezone punili Arenu, igrali protiv najjačih timova Evrope, i bili deo te elite, mi moramo da ispunimo glavni cilj koji smo zacrtali na početku sezone – a to je osvajanje ABA lige! Imamo sistem, imamo kvalitet, ali da bi došli do tog cilja, potrebna nam je podrška navijača, koji su nam mnogo puta u prošlosti pomogli, kao uostalom i u četvrtak u Milanu", rekao je predsednik crveno-belih i nastavio:

"Zato apelujem na sve kojima je crveno-bela boja u srcu, da budu sada tu, kada nam je najvažnije! Ja retko koristim termin 'moramo', ali u nedelju zaista moramo da ispunimo dvoranu i pružimo podršku momcima na parketu!"

Čović je, ne ulazeći u to kakva saznanja ima i šta bi trebalo "mistično" da se odigra u "Pioniru", rekao...

"Utakmica koja nam se bliži poprima dozu 'mističnosti' jer se dešavaju neke 'zagonetne' stvari. Sve to neće biti važno niti uticati na dešavanja na terenu, ako budemo imali punu dvoranu i prepoznatljiv huk sa tribina! Zato, očekujem gromoglasnu podršku u izuzetno teškoj utakmici koja nas čeka u nedelju i da budemo kao jedan".

Posle meča u Beogradu, sledi revanš u Podgorici, pa ako rezutlat bude 1:1 biće zakazana "majstorica" ponovo u prestonici Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC