• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zuros: Cilj je borba protiv Zvezde - do kraja

Autor mondo.rs

Trener Budućnosti naglasio je velike uspehe crveno-belih ove sezone, ali i izrazio veru da njegov tim može da im snažno parira. "Nismo ovde došli na odmor", rekao je grčki stručnjak.

 ABA liga polufinale Crvene zvezda Budućnost, najava Zuros Izvor: ABA liga j.t.d/KK Crvena zvezda mts
Izvor: ABA liga j.t.d/KK Crvena zvezda mts

"Ligaški deo i plej-of su različte stvari", poruka je trenera Budućnosti Ilijasa Zurosa uoči početka plej-ofa ABA lige.

Grčki stručnjak je na zajedničkoj konferenciji sa predstavnicima Crvene zvezde mts rekao da je njegov tim spreman, zdrav i motivisan da u nedelju pruži maksimum, na terenu branioca titule.

Obrativši se Dejanu Radonjiću, šef struke Budućnosti čestitao je crveno-belima ovosezonske uspehe i odao priznanje na ostvarenim pobedama, zaključno sa trijumfom nad Armanijem.

"Crvena zvezda sjajno nastupa ove sezone u Evroligi, napravili su odličan posao i upućujem mnogo čestitki i treneru Radonjiću, zato što su radili naporno - ne samo ove, već i prethodnih godina. To je ključ za svaki tim - imati bazu igrača, kontiuitet i ekipe i zadržati trenera sa istom filozofijom", istakao je Zuros, zvanično najbolji trener Evrokupa za 2010. godinu.

U najavi sutrašnjeg duela u hali "Aleksandar Nikolić", Grk je pre svega napravio distancu u odnosu na rezultate iz ligaškog dela sezone, u kojima je njegov tim zauzeo četvrto mesto na tabeli i dva puta izgubio od crveno-belih.

"Plej-of je drugačija priča od dosadašnje. Samo jedan tim ide u finale. Veoma poštujemo Crvenu zvezdu, znamo da igramo jako dobro, ali pružićemo maksimum da im budemo snažan protivnik. Verujemo da možemo da se borimo do kraja, jer kada god izađete na teren - imate želju da pobedite", dodao je nekadašnji selektor Grčke.

Upitan za činjenicu da je njegov tim imao nedelju za odmor od prethodnog meča protiv Zvezde, šef struke Podgoričana rekao je da to u ovakvoj situaciji nije prednost.

"Pričao sam sa kapitenom (Suadom Šehovićem) dok smo zajedno čekali konferenciju... Teže je samo trenirati nedelju dana, nego igrati utakmice i u međuvremenu nemati ritam mečeva. Crvena zvezda odigrala je mnogo utakmica, imaju dobar tim i imaju ritam. Igrači se bolje poznaju, imaju dobru hemiju..."

"Nama je teško, jer smo na kraju sezone, a nedelju dana smo samo trenirali i ostali bez šanse da menjamo stvari. U košarci ne možeš da iznenadiš, važna je filozofija ekipe, a mi nemamo ritam i to nije dobro, ali ponavljam - daćemo maksimum. Nismo ovde došli na odmor, već da se takmičimo i radićemo najbolje što možemo", izjavio je Zuros.

Upitan za zdravstveno stanje u svlačionici, Zuros je odgovorio kratko.

"Svi su spremni da nastupe".

Nedeljni duel u hali "Aleksandar Nikolić" počeće u 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport, a podgorički revanš zakazan je za utorak, 28. mart.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC