• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazić o padu i zavojima: I opet bih, da je trebalo

Autor mondo.rs

Borbeni bek Crvene zvezde mts završio je u drugom redu gledališta tokom meča protiv Budućnosti. Iako nije prošao bez posledica, ne želi da tom detalju daje veliki značaj.

 Branko Lazić se bacio na parket po loptu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Velika požrtvovanost, borba za svaki posed i svaku loptu razlozi su zbog kojih je Branko Lazić godinama jedan od ljubimaca navijača Crvene zvezde mts.

Zamenik kapitena crveno-belih i u nedelju je, protiv Budućnosti, svojim primerom poslao poruku da je svaka situacija na terenu važna, bacivši se u prvom poluvremenu po loptu van terena, među gledaoce, preko stativa za kameru, stolica...

Iako je nakratko morao na klupu zbog ogrebotina i povreda, brzo se vratio na igru sa zavojima, a posle meča nije hteo da previše govori o svojoj požrtvovanosti i riziku, u koji je svesno ušao.

"Dobro sam, hvala na pitanju, ali ne znam šta je to neočekivano da sam uradio? Nije prvi put i uradio bih to svaki put, ako je to uslov da tim dobije, tako da ne bih trošio reči što se tiče toga. Jednostavno, to je borba za loptu i to je to. Nisam prošao ni skroz bez posledica, ali sve je to bilo u žaru borbe i u cilju da stignem loptu. Utakmica je bila jako bitna i jako je bilo važno da dobijemo, da povedemo 1:0... I da je bila još neka takva situacija - opet bih to uradio".

Branko Lazić je još pokazao kako se bori za svaku loptu, pošto je protiv Budućnosti, jureći da stigne loptu, završio "u stolicama" iza koša. Ogrebao je obe ruke, srušio stativ... Potom ovacije "Branko Lazić"!
Izvor: YouTube



Taj njegov "let" bio je uz atraktivne trojke Gudurića i Simonovića i zakucavanja Kuzmića jedan od najatraktivnijih detalja prvog meča druge polufinalne serije. Zvezda je sigurnim trijumfom povela 1:0 i stekla meč loptu, koju će želeti da iskoristi za devet dana u Podgorici.

"Do sledeće utakmice imamo još dva bitna meča u Evroligi, tako da za sada razmišljamo samo o utakmici u sredu protiv Olimpijakosa. Kad bude Podgorica, razmišljaćemo o tome", dodao je on.

Upitan za neigranje povređenog Stefana Jovića, Lazić je odgovorio da nije potrebno isticati značaj koji prvi organizator igre ima za igru Zvezde.

"Teško je, ali uspevamo da nadoknadimo to. Nadam se da će se on uskori pridružiti timu jer je evidentno njegovo odsustvo", dodao je defanzivni lider crveno-belih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC