• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miličić ide u Minesotu!

Dok se "lomi" sudbina Studemajera, Džejmisona i Mekgrejdija, Njujork i Minesota odlučili su da razmijene Darka Miličića i Brajana Kardinala.

 Miličić ide u Minesotu! Izvor: MONDO

Darku Miličiću baš ne daju mira u NBA ligi.

Taman što se srpski centar pomirio sa neigranjem za Njujork Nikse do kraja sezone, za kada je isplanirao povratak u Evropu, moraće da se preseli u drugi američki grad!

Pozivajući se na pouzdane izvore, američki mediji javljaju da će Miličić u četvrtak - rok za obavljanje "trejdova" ističe u tri časa poslije podne po istočnoameričkom vremenu - postati član Minesota Timbervulvsa, dok će u suprotnom smjeru malo korišćeni krilni centar Brajan Kardinal.

Niksi će odmah otpustiti Kardinala i tako uštediti 1,8 miliona dolara, a jedno slobodno mjesto u "rosteru" iskoristiće da utanače trampu trostrukog šampiona u zakucavanju Nejta Robinsona u Boston.

Darko bi, navodno, trebalo da dobije šansu u timu "vukova", pošto ga njihov generalni menadžer Dejvid Kan smatra zanimljivim igračem.

Ne bi, ipak, trebalo da očekuje preveliku minutažu, jer je konkurencija na centarskim pozicijama u nekadašnjem timu Marka Jarića veoma jaka (Al Džeferson, Kevin Lav, Rajan Holins, Nejtan Džavaj).

Miličić je od dolaska u NBA ligu, 2003. godine, promijenio četiri tima, Minesota će mu biti peti - da li i posljednji? Detroit Pistonsi su ga izabrali sa druge pozicije drafta, potom je igrao za Orlando, Memfis i ove sezone za Njujork, na samo osam utakmica.

Za 8,9 minuta po meču bilježio je 2,0 poena i 2,2 skoka, dok su mu prosjeci karijere 5,4 poena, 4,0 skokova i 1,2 blokade.

(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC