• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost: Da pokažemo od čega smo sazdani

Autor mondo.rs

Podgoričani svesni da ih u utorak protiv Zvezde očekuje meč "biti ili ne biti", ulogu favorita prepuštaju gostima, ali veruju da imaju svoje adute i šansu. Da li Vi mislite da će se igrati treća utakmica?

 KK Budućnost najava revanša polufinala protiv Crvene zvezde Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Budućnost u utorak dočekuje Crvenu zvezdu u drugom meču polufinalne serije ABA lige. Za Podgoričane taj meč znači sve ili ništa. U slučaju poraza završili bi učešće u regionalnom takmičenju, dok bi pobedom izborili "majstoricu" i novu priliku u Beogradu.

Budućnost meč pred domaćom publikom u "Morači" ne dočekuje kao favorit. Ove sezone crveno-beli igraju odlično u Evroligi, u ABA ligi su pretrpeli samo jedan poraz u regularnom delu sezone, a protiv Podgoričana imaju skor 3-0.

Zvezda je u prvom duelu polufinala, pre sedam dana u Beogradu, ostvarila ubedljiv trijumf (82:67), a u međuvremenu žestoko se fizički i emotivno potrošila u dva bitna evroligaška meča, u kojima je doživela poraze - protiv Olimpijakosa i Barselone. Ekipa Ilijasa Zurosa upravo bi umor rivala mogla da iskoristi kao svoju prednost, ali su svesni da moraju da odigraju daleko kvalitetnije nego na prvoj utakmici.

"Nema mnogo toga da se kaže. Sada je vreme kada moramo da pokažemo od čega smo sazdani. Svako od nas veruje da možemo da ugrozimo Zvezdu na terenu. Znamo da je ovo ključni meč sezone pred punom dvoranom i tako se i spremamo za njega", preneli su crnogorski mediji izjavu beka Podgoričana Džej Ar Rejnoldsa, koji je u Beogradu pružio slabu partiju.

Stručni štab crnogorskog šampiona prethodnih dana ozbiljno se bavio pripremom za ključni meč ove sezone.

"Nije vreme da otkrivamo taktičke varijante, sve će se videti na terenu. Jedno je sigurno da niko od nas ne prihvata to što smo tri puta izgubili ubedljivo od Zvezde. Na meču u utorak pokušaćemo da pronađemo novi kvalitet i pobedimo, što bi, ipak, u ovom momentu, bilo iznenađenje. Ali verujemo u naše šanse", rekao je prvi pomoćnik Zurosa Igor Đaletić.

Ono što je izvesno da će "Morača" biti puna, budući da su već prvog dana prodate gotove sve karte za duel protiv Crvene zvezde.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC