• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta to "izjeda" Omera Ašika? (FOTO)

Autor mondo.rs

Centar Nju Orleansa bori se sa bakterijskom infekcijom zbog koje je već dugo van parketa, a izgubio je i dosta na težini

 Turski-kosarkas-Omer-Asik-dobio-bakterijsku-infekciju-i-mnogo-smrsao Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Centar Nju Orleansa Omer Ašik već duže vreme je van terena. Turski košarkaš nije od novembra mnogo nastupao za Pelikane, a sezona je iznenada završena za njega.

Saopšteno je da je Ašik zbog bolesti van terena, a već neko vreme ne može ni da trenira. Razlog je retka bakterijska infekcija koju je dobio tokom Ol star pauze u NBA ligi, u Meksiku.

Ona uništava njegovo telo, pa je fotografija Ašika objavljena na društvenim mrežama izazvala mnogo pažnje. Na toj fotografiji, snimljenoj nedavno na meču Nju Orleansa, evidentno je da je turski centar izgubio mnogo kilograma. On je sezonu počeo sa 116 kilograma težine, a sada je već pao ispod 100 kilograma.

Trener Nju Orleansa Alvin Gentri potvrdio je za ESPN da se Ašik suočio sa ozbiljnim problemima.

"Prošao je kroz težak period i pokušava da sazna u čemu je tačno problem. Realno, mislim da su šanse da zaigra do kraja sezone veoma male", rekao je Gentri.

Ašiku je posle razočaravajućeg starta Nju Orleansa ove sezone (7-15) smanjena i minutaža, a posle Božića odigrao je samo tri utakmice. Na parketu je proveo samo 14 minuta, a poslednji nastup upisao je 10. februara protiv Minesote, kada je u igri proveo četiri i po minuta.

Prema izveštajima američkih medija zadravstveni problem Ašika je dijagnostikovan i postoji nada da bi on, uz adekvatnu terapiju, mogao da se vrati košarci u najkraćem roku.

Nadamo se što pre.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC