• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović za veliku brigu zvezdaša!

Autor mondo.rs

Reprezentativni plejmejker pokušava, ali ne uspeva da sanira povredu leđa. Propušta Uniks, za kasnije je neizvestan.

 Jović za veliku brigu zvezdaša! Izvor: MN PRESS

Stefan Jović već dva meseca je čas u timu Crvene zvezde, čas van njega, ali više van. S tim da ni u ovim prvim situacijama to nije "onaj" Jović, već košarkaš vidno limitiran povredom.

Trener Zvezde Dejan Radonjić rekao je na konferenciji za novinare da reprezentativac Srbije u petak neće moći da pomogne drugovima u meču 29. kola Evrolige protiv Uniksa, koji može da bude presudan za plasman u Top 8, ako Bamberg u četvrtak savlada Darušafaku.

"Jović neće igrati u petak. On je bio u boljem stanju pred Budućnost, počeo je da radi, ali je na početku meča osetio problem sa leđima i u drugom poluvremenu nije ni mogao da igra... Sutradan maltene nije mogao ni da hoda", izjavio je Radonjić.

"On dugo ima tih problema. Pokušaćemo da od njega dobijemo neki maksimum, a kad će to biti - videćemo posle današnjih pregleda. On je u principu i došao (iz kragujevačkog Radničkog - prim.aut) sa određenim problemima i mi smo radili da on učestvuje u ostvarivanju dobrih rezultata. Kao plod potrošnje i svega ostalog, dogodila mu se ta povreda".

Jovićeva želja i napori koje čini da se oporavi, nisu sporni. Ipak...

"Dolazimo do toga da nije u poziciji da je najspremniji, a da je povreda takva da ima mogućnost i da se vraća. Pokušaćemo da ga dobijemo za nešto do kraja sezone. Ako ne bude mogao - idemo bez njega", nagovestio je trener šampiona i najgoru moguću soluciju.

Zamoljen da razjasni da li to znači da Jović možda neće moći da igra u najvažnijem periodu sezone, odgovorio je:

"Najviše bih želeo da on u utorak bude u timu. I on to hoće, ali ako bude mogao. Ako može - da, ako ne može, neće biti".

Crveno-belima posle Uniksa predstoji "majstorica" polufinala plej-ofa ABA lige, pa tri dana kasnije meč protiv Darušafake u Istanbulu, što će biti direktan okršaj za plasman u Top 8 ako turski tim bude slavio na pomenutom gostovanju u Bambergu.

PAROVI 29. KOLA:

Efes - Olimpijakos 19.00
Bamberg - Darušafaka 20.45
Barselona - Makabi

u petak:

Žalgiris - Armani 19.00
Galatasaraj - Baskonija 19.00
Crvena zvezda - Uniks 19.00
Panatinaikos - CSKA 20.45
Real Madrid - Fenerbahče 21.00

TABELA: Real 21-7, CSKA 21-7, Olimpijakos 19-9, Fenerbahče 17-11, PAO 17-11, Efes 16-12, Baskonija 16-12, Zvezda 15-13 (plej-of), Darušafaka 14-14, Žalgiris 13-15, Barselona 11-17, Bamberg 10-18, Galatasaraj 10-18, Makabi 10-18, Uniks 7-21, Armani 7-21.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC