• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anđušić: Nema šta da krijem, Zvezda je za pohvalu

Autor mondo.rs

Srpski internacionalac prvi put gostuje u Beogradu sa inostranim klubom.

 Danilo Anđušić Nema šta da krijem, Zvezda je za pohvalu Izvor: MONDO


S obzirom na veliku udaljenost Kazanja od većine gradova evroligaša, košarkaši Uniksa i na beogradsko gostovanje doputovali su ranije nego ostali, pa su već u četvrtak ujutro bili u Srbiji.

Ekipa Jevgenija Pašutina istrčala je u večernjim satima na trening u Kombank areni, a među igračima u zelenom dresu bio je i Danilo Anđušić, bivši igrač Partizana koji prvi put gostuje u Beogradu sa klubom iz inostranstva.

Kada je u pitanju Zvezda, značaj sutrašnjeg meča odrediće utakmica Bamberg - Darušafaka. Kada je u pitanju gostujući tim, poznato je da je Pašutinov sastav ostao bez šansi za plasman i da je došao u Srbiju samo sa željom da popravi utisak i dokaže svoj kvalitet.

"Takmičarski cilj nam je da pred završnicu VTB lige budemo u pravoj formi za plej-of. Naravno, biće velika motivacija za nas da pokušamo da ovde ostvarimo pobedu...", rekao je Anđušić novinarima u Kombank areni.

Ambijent kakav prave navijači Zvezde mu je dobro poznat, a saigrači ga često pitaju šta da očekuju u petak.

"Pitali su me i pričali smo cele nedelje o tome i svi su jako uzbuđeni i jedva čekaju. Nekolicina njih nikad nije igralo u Beogradu i videće sutra šta ih čeka. Spremni su, motivisani, cilj je da pokušamo da ostvarimo pobedu u takvoj atmosferi", dodao je on.

O Zvezdinoj formi...

Komentarišući tri uzastopna poraza crveno-belih, Anđušić kaže da će bez obzira na to očekivati potpuno motivisanu Zvezdu na parketu Arene. "Jeste da su u poslednje vreme u padu forme, ali što se tiče njih to ništa ne znači, jer kod kuće daju 200 odsto mogućnosti. Pogotovo što utakmica ima takav značaj kao sutrašnja i očekujem da će biti maksimalno motivisani i spremni da odnesu pobedu koja im je jako bitna. Naravno, meč će im biti važan i za samopouzdanje pred utakmicu protiv Budućnosti, koja im je možda još i bitnija".

Komentarišući jednu od pobeda crveno-belih u Evroligi, Anđušić je tokom sezone i javno, na svom Twitter nalogu, pohvalio nastupe Zvezde u najjačem takmičenju.

"Da, ta moja pohvala izazvala je veliku pažnju, ali izneo sam je kao sportista i ne vidim ništa loše u tome. Stvarno mislim tako, da Zvezda igra fenomenalnu košarku. Pokazali su to protiv svih ekipa i niko nije očekivao da imaju takvu sezonu, da igraju tako konstantno cele sezone, na ozbiljno visokom nivou. To je za pohvalu, kao i to kakvu je Dejo uspostavio hemiju kao trener, kao i način na koji igraju, kako igrači prate taj sistem... Nema šta da krijem, to jeste za pohvalu", rekao je Anđušić, pa dodao:

"Sad, to što ljudi na pogrešan način tumače to što sam rekao - ne bih da komentarišem, jer sam mnogo puta dosad pokazao i dokazao koliko volim Partizan i koliko sam sve uradio za Partizan", dodao je Anđušić, pre nego što se pridružio saigračima na terenu, uoči treninga koji je upravo počinjao.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC