• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Da ne odlučuje sreća

Trener branioca trofeja u Kupu Srbije nada se da u polufinalu protiv Hemofarma neće odlučivati "jedna lopta" kao u NLB ligi.

 Vujošević: Da ne odlučuje sreća Izvor: MONDO

Partizan je lako pobijedio Radnički basket (75:57) u četvrtfinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u četvrtak u Nišu i u polufinalu u subotu (18 sati) sastaće se sa Hemofarmom.

"Dobro je što imamo dan pauze. Protiv Radničkog smo morali da vodimo računa da se neki igrače odmore, ali i da se ne desi da neko ne bude bez potrebne količine opterećenja i na taj način izgubi optimalnu formu. Nisam se pribojavao poraza, ali jesam povreda i skoro da sam bio u pravu zbog toga. Naši protivnici se nisu obrukali, pružili su dobru utakmicu, pojedinci su pokazali da su za viši nivo košarke. Cilj je ostvaren i ja sam zadovoljan", poručio je Vujošević u petak.

Hemofarm je demolirao Metalac 80:39 i uhvatio zalet pred duel sa braniocem trofeja.

"Gazili su u četvrtfinalu i pobedili 41 poen razlike. Biće neizvjestan meč. Mislim da je Partizan kvalitetniji, gledajući sofisticirano, u nijansama. Da se igra deset utakmica, vjerujem da bi Partizan pobijedio u osam, ali ovdje se igra samo jedna. U takvom meču je teško predvidjeti šta će biti. To nije više pitanje gatanja ili čuvene izreke da se 'u sportu nikad ne zna'. Razlika između Partizana i Hemofarma je mala, tako da postoji objektivna neizvjesnost".

Vujošević se nada da, za razliku od dva duela u NLB ligi sa Vrščanima, neće odlučivati "jedna lopta".

"Pobjedom u Zadru su podigli formu istovremeno eliminisavši direktnog protivnika za fajnal-for. Pokazali su hrabrost pobjedom u gostima i tako sigurno dobili na atmosferi i samopuzdanju. Činjenica je da smo ih dobili dva puta, ali na jednu loptu, uz dosta sreće. Sada, ako želimo da ih dobijemo, a to svakako želimo, moramo da učinimo da ne odlučuje sreća", zaključio je Duško Vujošević.

(MONDO, foto Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC