• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mršić pred Partizan: Da se sudije drže pravila...

Autor mondo.rs

"Mogu i sudije pogrešiti, kao što grešimo i mi, ali pravila su jasna i treba ih se pridržavati", kazao je trener Cedevite Veljko Mršić u najavi meča protiv Partizana.

 Cedevita Partizan Veljko Mršić  Da se sudije drže pravila Izvor: MN PRESS

Dve sekunde delile su Cedevitu od pobede nad Partizanom u Beogradu i samim tim od plasmana u finale ABA lige, ali su poeni Vila Hečera, preko Filipa Krušlina, doneli pobedu crno-belima i "majstoricu".

Ekipa Partizana će pokušati tako da napravi potpuni preokret u seriji, i da slavi na gostovanju, ali iz Cedevite najavljuju da će dati sve od sebe kako bi oni obezbedili finale.


Trener Cedevite Veljko Mršić je u najavi utakmice poseban akcenat stavio na suđenje.

"Kriterijum je bio kakav odgovara Partizanu. No, jedno je kriterijum, a drugo pravila. Ako je nešto faul, onda je faul. Iskreno se nadam da ćemo se držati pravila. Ko god da sudi, jedino je važno da sudi prema pravilima. Mogu i sudije pogrešiti, kao što grešimo i mi, ali pravila su jasna i treba ih se pridržavati. Sigurno ima kvalitetnih sudija koji to mogu...", kazao je Mršić i naveo da je dobar primer meč u Podgorici na kom je, prema njegovom mišljenju, suđenje bilo odlično.

Utakmica je prvobitno trebalo da se igra u u subotu, ali je pomerena za nedelju. Mršić, koji nije mnogo rekao o meču, kazao je da je to bila dobra stvar po njegovu ekipu jer su "prvi put bili kompletni na treningu", te najavio da će svi igrači biti spremni za meč.

"Daćemo sve od sebe da pobedimo i plasiramo se u finale", podvukao je Mršić.

Navijači Partizana u Zagrebu?

Direktor Cedevite Davor Užbinec najavio je da će u prodaji biti oko 1400 ulaznica, očekuje da će sve biti rasporate, a dodao je da ne postoje naznake o dolasku navijača Partizana. "Uvek je bilo navijača Partizana na našim mečevima, pa ih očekujemo i sada", dodao je on

Marko Arapović je u najavi meča istakao da je treća utakmica, još kad se igra pred domaćim navijačima, uvek "najslađa", a veruje da će on i njegovi saigrači ispraviti greške iz prvog meča.

"Mislim da će oni biti maksimalno motivisani. Niko ne može ulaziti u ovakvu utakmicu sa stavom da nema što izgubiti. Ključ je da dođemo s pravom količinom motivacije i željom da ne izgorimo. Nema recepta kako to postići, to je različito od igrača do igrača. Mi ćemo i dalje davati sve od sebe u svakoj utakmici do kraja sezone, koliko god da ih još bude", naveo je Arapović.


Meč se igra u nedelju od 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena Sport 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC