• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Po tri faula u jednom napadu

Na terenu su se mnogo više na suđenje žalili igrači Hemofarma. Na konferenciji za novinare, "primat" je preuzeo trener Partizana...

 Vujošević: Po tri faula u jednom napadu Izvor: MONDO

"Ako je problem što Partizan osvaja tolike trofeje, neka nam se to kaže, pa neka donesu neku odluku, da se ne trošimo, nego da čuvamo energiju za Marusi", prenosi Vujoševićevu izjavu sajt kosarka.rs.

"Onakav način suđenja i tolerisanje tuče u prvom poluvremenu nisam zapamtio od stare Jugoslavije. Neka dekretom podijele titule, da se ne trošimo bez razloga. Svjestan sam da između objektivnog i subjektivnog pogleda sigurno postoji razlika. Ali kriterijum je znatno uticao na naše izdanje u prvom poluvremenu".

Za razliku od arbitara, Vujošević je odao priznanje protivniku, preko kojeg su se crno-bijeli u subotu (69:64) plasirali u finale Kupa Radivoja Koraća.

"To što ne osvajaju trofeje, samo uvećava njihovu ambiciju. Odigrali su prvo poluvrijeme sa ogromnom borbenošću. Ali, koliko se ja razumijem u košarku, na svaku kretnju dolazi do udaranja, to su po tri faula u jednom napadu. Mi nismo odgovorili kako treba, zbog čega smo najveći krivci. Nismo ušli sa dovoljnom energijom, promašivali smo šuteve, slobodna bacanja i gubili lopte".

Kosarka.rs prenosi i komentar stratega Hemofarma, Željka Lukajića, koji nije direktno optužio sudije da su pogriješile kod koša Mekejleba i duela sa Stefanom Markovićem, ali je zatražio "bolji tretman za svoje reprezentativce".

Što se tiče utakmice...

"Protiv Partizana nije bilo moguće držati visok ritam svih 40 minuta, a tu su i neki drugi faktori. Prikazali smo kvalitetnu igru, borili se do kraja, ali smo imali problema sa ličnim greškama. U ovakvim situacijama se najbolje vidi koliko nam nedostaju trojica igrača u rotaciji",
rekao je Lukajić.

U odnosu na tim sa početka sezone, Hemofarm je u Niš doputovao bez povrijeđeniog Božovića, bolesnog Pavkovića i Amerikanca Stivensona, koji je samovoljno napustio klub.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC