• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trifa: Psihički problem, ali još imamo šanse

"Jednostavno u ovom trenutku ne možemo psihički da završimo posao, a jedini izlaz je naporan rad", rekao je trener Crvene zvezde.

 Trifa: Psihički problem, ali još imamo šanse Izvor: MONDO

Trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunović istakao je da njegova ekipa ima realne šanse da se plasira u četvrtfinale Evrokupa uprkos porazu od Turk Telekoma u utorak uveče (76:78).

"Da nam je neko prije početka pre Last 16 faze ponudio učinak od tri pobjede i poraz ne vjeruje da bismo odbili. Činjenica je da smo već mogli da riješimo svoju poziciju, ali ne bi trebalo da paničimo. I ranije sam govorio da moramo da naučimo da gubimo i pobjeđujemo", kazao je Trifunović.

Zvezda je od Turk Telekoma izgubila sa 76:78, iako je u trećoj četvrtini vodila i sa 16 poena razlike.

"Pokazali smo dva lica... Definitivno nam je nedostajao i povređeni Boris Bakić, a nezadovoljan sam i sa svega 18 napravljenih ličnih grešaka što je Turk Telekomu omogućilo da igra u svom ritmu. Jednostavno u ovom trenutku ne možemo psihički da završimo posao, a jedini izlaz je naporan rad", ocijenio je strateg crveno-bijelih.



Trifunović je istakao i da uprkosj lošoj igri ima mnogo povjerenja u Nemanju Bjelicu, Marka Kešelja i kapitena Vuka Radivojevića čijom partijom su navijači bili posebno nezadovoljni.

"Bjelica i Kešelj su najtalentovaniji igrači u ekipi i stojim iza njihove minutaže. To je dobra investicija za srpsku košarku, ali oni moraju da shvate da njihovu igru ne može da odredi jedan promašeni šut ili izgubljena lopta", opomenuo je Trifunović.

"Vuk je u većem dijelu utakmice dobro obavljao defanzivne zaadatke. Riječ je o kapitenu koji daje dobar primer mladim iračima", dodao je.

Trener Turk Telekoma Merih Čakiroglu izrazio je zadovoljstvo zbog rezultata utakmice, ali i pobjede Nimburka nad Gran Kanarijom što je njegovu ekipu ostavilo u trci za jednim od prva dva mjesta na tabeli grupe.

"To je velika šanza za nas. Ostale su nam još dvije utakmice. Mi smo i ovu fazu ušli poslije tri pobjede u nizu. Nadam se da će ova utakmica biti početak slične serije", kazao je Čakiroglu.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC