• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorić: Raduljica? Namjerna dezinformacija

"Informacija puštena u lošem trenutku, sa cilljem da destabilizuje Partizan pred najbitniju utakmicu u sezoni" izjavio Dragan Todorić.

 Todorić: Raduljica? Namjerna dezinformacija Izvor: MONDO

Sportski direktor Košarkaškog kluba Partizan Dragan Todorić demantovao je da su se crno-bijeli dogovorili sa Miroslavom Raduljicom oko buduće saradnje.

Todorić je za klupski sajt izjavio da je takva informacija plasirana sa ciljem da se Partizan destabilizuje pred najvažniju utakmicu u sezoni.

"Informacija koja je puštena oko navodnog prelaska Raduljice u Partizan, po našem mišljenju je namjerno plasirana. Tempirana u lošem trenutku, sa cilljem da destabilizuje našu ekipu pred najbitniju utakmicu u sezoni".

Sportski direktor crno-bijelih rekao je da bi Partizan volio da ima igrača poput Raduljice u svojim redovima, ali je i naglasio da mladi centar ima ugovor sa FMP i da nikakvi razgovori nisu vođeni.

"Oni koji se bave lansiranjem takvih priča bez osnova, evidentno imaju lošu namjeru. To je potpuno netačna informacija, on je igrač FMP-a, koji ima važeći ugovor sa ekipom iz Železnika. Partizan bi volio da ima takvog igrača u svom sastavu, koji je jedan od najboljih na toj poziciji u Evropi, ali Partizan nikada nije dovodio igrače koji su imali važeće ugovore, bez prethodnog dogovora sa klubom iz kojih dolaze i sigurno je da nikakavi razgovori na temu dolaska Raduljice nisu postojali", zaključio je Todorić.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC