• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić igrao pod injekcijama!

Autor mondo.rs

Trener CSKA posle pobede nad Baskonijom i plasmana na Fajnal for Evrolige priznao da srpski plejmejker nije u dobrom stanju.

Ekipa CSKA izborila je učešće na Fajnal foru šestu godinu zaredom i 14. put u poslednjih 15 sezona, po čemu je bez premca u evropskoj košarci.

Dobro je po Moskovljane što do završnog turnira u Istanbulu ima više od tri nedelje, jer im to daje nadu da će Miloš Teodosić biti spreman za najvažnije utakmice u sezoni.

Sudeći po izjavi trenera Dimitrisa Itudisa, kapiten srpske reprezentacije igrao je celo četvrtfinale plej-ofa protiv Baskonije povređen.

"Moji igrači zaslužuju veliki aplauz. Neki od njih odigrali su ovu seriju uprkos povredama. Reći ću da je Teodosić igrao pod injekcijama, praktično bez treninga, uz jak bol u stopalu. Još neki momci su povređeni, ali su želeli da pomognu timu", rekao je grčki stručnjak.

Teodosić je zbog, već se može reći hronične povrede, ove sezone propustio šest utakmica Evrolige - dve u decembru i četiri u januaru. Uprkos zdravstvenim problemima, na 27 utakmica u proseku je beležio 16,2 poena i sedam asistencija.

Pred 30-godišnjim plejmejkerom je finiš sezone u kome će sa CSKA braniti dva trofeja (Evroliga i VTB liga), a onda sledi letnja pauza, tokom koje će definitivno odlučiti ide li u NBA ili ostaje u Evropi.

Njegov zdravstveni status svakako će biti u fokusu selektora Aleksandra Đorđevića i njegovih saradnika, s obzirom na to da je za sredinu jula predviđen početak priprema nacionalnog tima za Evropsko prvenstvo.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC