• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FMP: I nas hoće da destabilizuju

"Cilj lažnih informacija je da destabilišu klub pred važne utakmice u evropskom i regionalnom takmičenju", naglašeno u saopštenju FMP.

 FMP: I nas hoće da destabilizuju Izvor: MONDO

Vijest da se Miroslav Raduljica dogovorio sa Partizanom uzburkala je košarkašku i sportsku javnost u Srbiji. Poslije demantija iz Humske, zvaničnim saopštenjem oglasio se i klub iz Železnika.

U njemu se, izmađu ostalog, kaže da je Raduljica već duži period na meti mnogih evropskih klubova i da su svi koji su željeli da ga dovedu upoznati sa činjenicom da igrač ne može da promijeni klub bez jasno definisanog obeštećenja.

"Informacije da će Miroslav Raduljica po završetku sezone kao slobodan igrač bez obeštećenja napustiti klub samim tim su neistinite i netačne, jer igrač ima definisano obeštećenje koje će klub u koji igrač prelazi morati da plati", kaže se u saopštenju, u kojem se dalje izražava nezadovoljstvo zbog poturanja lažnih informacija.

"Ovim putem izražavamo nezadovoljstvo zbog poturanja lažnih informacija u vezi transfera igrača KK FMP u trenutku kada naš klub igra odlučujuće utakmice za plasman u najboljih osam ekipa Evročelendž kupa."


U Železniku, kao i u Partizanu, ističu da ovakve informacije imaju za cilj da destabilišu klub pred važne utakmice u evropskom i regionalnom takmičenju.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC