• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Raduljica ide samo uz obeštećenje

Prvi čovjek FMP-a potvrdio da Raduljici ističe ugovor, ali da može da ode samo uz obeštećenje. I dalje voljan da uđe u Zvezdu.

 Čović: Raduljica ide samo uz obeštećenje Izvor: MONDO

Vest da će jedan od najtalentovanijih centara Evrope, Miroslav Raduljica na kraju sezone preći iz FMP-a u Partizan uzburkala je košarkašku javnost.

I Partizan i FMP saopštili su poslije te (dez)informacije da je to potpuna glupost i da niko nije pregovarao o transferu Raduljice, pominjala se destabilizacija oba kluba...

U ponedjeljak uveče, u emisiji SOS Kanala "SOS Koš", i prvi čovjek kluba iz Železnika Nebojpa Čović demantovao je informaciju o Raduljici, ističući da je ona potekla od jednog "neodgovornog novinara", u čiji trag su pokušali da uđu, ali nisu uspjeli.

"Raduljica iz FMP-a može da ode samo uz obeštećenje. Njemu ističe ugovor u junu, ali ima posebnu klauzulu prema kojoj ne može da ode iz kluba bez obeštećenja", rekao je Čović.

Odgovarajući na pojedine "prozivke" da zapravo FMP stoji iza cijele priče, Čović je istakao da je to "potpuno netačno" i da je to laž i da je i ta informacija destabilizovala klub pred utakmicu u Evročelendž kupu.

Prvi čovjek FMP-a još jednom je izrazio nezadovoljstvo što finalna utakmica Kupa Radivoja Koraća nije bila prekinuta kada su navijači Partizana vrijeđali njega i njegovu porodicu, ističući da propozicije nisu poštovane i nisu sprovede, ali je potvrdio da je njegova supruga pokazala srednji prst navijačima crno-bijelih poslije uvreda.

Čović je još rekao da njegov koncept dolaska u Zvezdu i dalje stoji, ali da u ovom trenutku ne želi da ulazi u klub sa Malog Kalemegdana.

"Spreman sam da pravimo novu Crvenu zvezdu, pravu srpsku Crvenu zvezdu. Da li sam kompetentan za to - to pokazuju rezultati koje sam ostavio u svim oblastima kojima sam se bavio", dodao je Čović i ponovio da jeste Zvezdaš, da navija za Zvezdu, ali da nije ostrašćen.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC