• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAO bez Hejslipa, Dijamantidis traži pobjedu

Panatinaikos će najvjerovatnije biti oslabljen u meču 5. kola Grupe E Top 16 faze Evrolige sa Partizanom u četvrtak u Pioniru.

 PAO bez Hejslipa, Dijamantidis traži pobjedu Izvor: MONDO

Kako sad stvari stoje, trener Željko Obradović dovešće u srijedu u Beograd ekipu bez Markusa Hejslipa. Iskusni Amerikanac je povrijeđen, ali će ljekari donijeti konačnu odluku poslije pregleda neposredno pred polazak na put.

Naravno, srpski stručnjak već duže vrijeme ne računa na centra Kostasa Carcarisa, koji će biti spreman tek za desetak dana.

Inače, aktuelni šampion Evrope nema više šansi da se plasira u četvrtfinale Evrolige, jer poslije četiri kola nema nijednu pobjedu.

Partizanu bi trijumf nad grčkim timom, uz poraz Marusija od Barselone, značio prolaz dalje kolo prije kraja Top 16 faze.

Jasno je da Panatinaikos ne želi da završi takmičenje bez pobjede, a "zeleni" će doći na krilima pobjede u prvenstvu nad "vječitim rivalom", Olimpijakosom - 98:90.

Da Atinjani ne dolaze u srpsku prijestonicu samo na izlet svjedoče i riječi kapitena Dimitrisa Dijamantidisa, koje je napisao na svom blogu.

"Mi predstavljamo veliki klub i uvijek želimo pobjedu. Imamo cilj - da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje", napisao je Dijamantidis između ostalog.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC