• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fener dobio rivala: Bešiktaš surov sa Efesom

Autor mondo.rs

Vladimir Štimac odigrao još jedan odličan meč, u kojem je njegov tim deklasirao ekipu Velimira Perasovića i ušao u finale turskog plej-ofa.

 Bešiktaš Efes 3:1 polufinale prvenstva Turske 2017 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Bešiktaš je maestralno završio polufinalnu seriju plej-ofa i skratio muke nervoznom i nedeljama nemoćnom Efesu.

Ekipa Ufuka Saridže uradila je u utorak ono što se očekivalo da će uspeti još u trećoj utakmici, u kojoj je dramatično ispustila plasman. Pobedila je Efes u igri mačke i miša i rezultatom 3:1 u seriji stavila tačku na mučni kraj sezone izabranika Velimira Perasovića, koji kao da su samo čekali razlaz još od izgubljene "majstorice" protiv Olimpijakosa.

Efes - Bešiktaš 65:91 (16:26, 17:26, 9:18, 23:21)

Dok se meč bližio kraju crno-beli su samo povećavali razliku, a Perasović je uporno "držao" prvu petorku, kažnjavajući je i tako za katastrofalan završetak sezone.

Sa druge strane, igrači Bešiktaša su blistali i zagrljeni na centru proslavili ulazak u veliko finale protiv šampiona Evrope, Fenerbahčea.

Vladimir Štimac je blistao sa 18 poena i 12 skokova, njegov saigrač Majkl Rol dodao je 22, Šanli je ubacio 10, Tompson 12 poena... Saridžin tim potpuno je kontrolisao utakmicu i gledao bezopasne ofanzive Tomasa Ertela (15 p), Brajanta Danstona (13), Džedija Osmana (12)...

Posle fudbalske titule, navijači Bešiktaša dobili su razlog za veliko slavlje i u košarci. Njihovi ljubimci ući će u finale rasterećeni i svesni da su već uradili veliki posao, iako sledeće sezone neće igrati u Evroligi, u kojoj će Tursku predstavljati samo vlasnici desetogodišnjih ugovora - šampion Fener i večeras zaista razbijeni - Anadolu Efes. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC