• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Ko će na Partizan - Zvezda ili Olimpija?

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 20 časova u hali "Pionir" u majstorici za odlazak na Fajnal For NLB lige dočekuju ljubljansku Olimpiju.

 NLB: Ko će na Partizan - Zvezda ili Olimpija?  Izvor: MONDO

Crveno-beli su prvi meč pre 5 dana dobili sa 93:87, dok su u revanšu u subotu doživeli katastrofu u Tivoliju sa 88:60.

Igrači Zvezde se dakle večeras bore za polufinale šampionata, još jedan sudar sa Partizanom, ULEB - ove bodove i - popravljanje utiska zbog teškog poraza:

"Praktično nema ekipe u ovoj ligi koja može da računa na pobedu u Ljubljani. Nije sramota izgubiti od Olimpije, ali boli način na koji nam se to desilo", kaže trener kluba sa Malog Kalemegdana Stevan Karadžić za "Sport"

"U revanšu smo odigrali veoma slabo. Ja se nadam da će moji igrači sa mnogo više žara i energije ući u majstoricu i da ćemo uz pomoć podrške sa tribina uspeti da se plasiramo na Fajnal four NLB lige. U Ljubljani smo imali dosta problema u odbrani, dok smo u napadu bili previše brzopleti i posle velikog broja grešaka omogućili ekipi Olimpije da nam iz kontranapada da čak 20 poena. Uz njihov dobar ofanzivni skok, to je i odlučilo pobednika već pred kraj drudge četvrtine. Moramo te greške da ispravimo, da odigramo mnogo agresivnije i sa više želje i energije nego što je to bilo u Ljubljani i onda ćemo imati realnu šansu da se plasiramo na završni turnir. U majstorici ne verujem da će biti nekih taktičnih iznenađenja. Jedino novo što može da se desi to je da ili mi ili Olimpija zaigramo zonsku odbranu, koja nije bila zastupljena na prva dva duela", rekao je još Karadžić a prenosi zvanični sajt kluba.

Isiti izvor navodi da je nastup kapitena Crvene zvezde Tadije Dragićevića u majstorici pod znakom pitanja. On je u prvom poluvremenu drugog duela dobio udarac u mišić, pa ga je Karadžić poštedeo napora u većem delu treće i četvrte deonice. Dragićević ima otok, a odluku o njegovom nastupu, medicinski tim Crvene zvezde doneće na dan utakmice.

Ulaznice za majstoricu prodavaće se u prodavnici Red Star Store u Kralja Milana kao i na blagajni hale "Pionir" u ponedeljak od 14 časova do početka utakmice. Cene karata su 200 dinara tribine i 350 dinara parter.

(Mondo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC