• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sila kakvu još nisam video"

Autor mondo.rs

Lebron Džejms posle trećeg poraza od Golden Stejta u finalu plej-ofa NBA lige rekao da nikada u karijeri nije igrao protiv veće sile.

Sila, moć - GOLDEN STEJT!

Prsten će, sudeći po tri odigrane finalne utakmice, uskoro promeniti vlasnika. "Voriorsi" protiv još uvek aktuelnog šampiona vode 3:0 i na korak su od titule prvaka. Klivlend, iako u svojim redovima ima jednog od najboljih igrača u istorji košarke, deluje nemoćno naspram družine iz Ouklanda.

Kviken Loans arena zanemela je rano jutros i jedino što je navijačima Kavalirsa preostalo je da aplauzom isprate "ratnike".Golden Stejt je pobedio 113:107, a Lebron Džejms nazvao ih je "moćnom silom".

"Kad smo osvojili Istok rekao sam saigračima da nas čeka ogromna sila. To je verovatno najveća pucačka moć protiv koje sam igrao u karijeri. Igrao sam protiv mnogih sjajnih ekipa, ali nikad protiv ovakve", jasan je bio Džejms.

Podatak da je Lebron postigao 39 poena i imao 11 skokova i devet asistencija, a da mu je uz rame stajao Kajri Irving sa 38 poena i da je Klivlend opet poražen, pred svojim navijačima, sve govori.

"Čak i ako igraš dobro, moraš da budeš bolji od najboljeg jer će oni trčati i pogađati iz svih pozicija. Imaju igrače koji to stalno mogu. Odigrali smo dovoljno dobro da bismo ih pobedili, ali oni su opet bili bolji", podvukao je Lebron Džejms.

Kevin Durent je postigao 31, Klej Tompson 30, Stef Kari 26 poena...

Četvrta utakmica, možda i poslednja, igra se u petak. Kavsi su se prošle sezone vratili posle 1:3. Nikada se niko nije vratio nakon što je gubio u finalu 0:3.

Ko zna, u sportu je sve moguće...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC