• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cedevita "hara" u Hrvatskoj, a trener otišao

Autor mondo.rs

Veljko Mršić napustio zagrebački klub posle osvajanja "duple" krune

 Cedevita "hara" u Hrvatskoj, a trener otišao Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Cedevita u potrazi je za novim trenerom. Neočekivano, Veljko Mršić napustio je klupu zagrebačkog kluba nakon što je ove sezone osvojio "duplu" krunu.

"Sa Veljkom smo dogovorili sporazumni raskid ugovora. O njemu sve najbolje. Klub je zadržao na onim visinama na kojima smo bili dok je bio pomoćnik Jasminu Repeši, lani smo igrali Top 16 Evrolige, osvojena su dva Kupa Krešimira Ćosića i dva naslova prvaka Hrvatske, igrali smo finale ABA lige. Sada smo završili četvorogodišnji ciklus i krećemo u rekonstrukciju ekipe što će, prema zajedničkom dogovoru s Veljkom, odraditi novi trener", istakao je direktor Cedevite Davor Užbinec.

Iako nema dogovoren angažman, Mršić je odlučio da napusti kormilo kluba, nakon što je u finalu plej-ofa nedavno savladana Cibona.

Zajedno sa Mršićem iz kluba je otišao i pomoćnik Đanmarko Poceko, koji je u Cedeviti radio od leta 2015. godine. On je naveo da završava priču u hrvatskom šampionu i da se nada da će ponovo preuzeti neki italijanski klub.

Matej Mamić, sportski direktor Cedevite, otkrio je da je klub već započeo razgovore sa kandidatima za upražnjenu klupu, ali nije konkretno pominjao imena.

"Krećemo u pregovore i verujemo da ćemo dogovoriti najbolju opciju za klub. Najkasnije za dve nedelje javnosti bi trebalo da predstavimo novog trenera Cedevite koji će klub voditi u sledećim sezonama", naveo je Mamić i poželo Mršiću sve najbolje u daljoj karijeri.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC