• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barkli o Tristanu: Ja sam debeo i star, ali...

Autor mondo.rs

Legendarni "Čak" se ovoga puta "obrušio" na Tristana Tompsona koji nije dao nikakav doprinos Kavalirsima u prva tri meča finala NBA plej-ofa.


Osam poena i 11 skokova.

To je učinak Tristana Tompsona u prve TRI utakmice NBA finala protiv Golden Stejta nakon kojih Kavsi i dalje imaju "krompir" pored svoga imena, a upravo je centar koji ima ugovor na 82 miliona dolara jedan od onih koji su debelo podbacili za sada.

U prvoj i trećoj utakmici nije postigao nijedan poen, a mnogi su primetili i da ga je Kari skupio čak 13 skokova u poslednjem okršaju dva tima, što je više nego Tompson za tri meča.

I zbog toga se našao na meti Čarlsa Barklija.

"Postigao je isti broj poena koliko Šek (Šakil O'Nil) ove večeri", kazao je popularni "Čak" u emisiji koju vodi sa bivšim NBA košarkašima na televiziji "TNT".


"Imao je cela tri skoka! Slušajte, da vam ja nešto kažem. Ja sam debeo, stari čovek. Međutim, da sam ja večeras odigrao 20 minuta košarke sigurno bih imao tri skoka", kazao je nekadašnji košarkaš Filadelfije, Finiksa i Hjustona koji je svojevremeno bio jedan od najboljih skakača NBA lige i u karijeri je prosečno imao 11.7 po meču.

Videćemo da li će ova kritika uticati pozitivno na Tompsona i da li Kavsi mogu da se vrate u seriju i naprave najveći preokret koji je ikada viđen.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC