• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije kraj, Klivlend brutalno uzvratio!

Autor mondo.rs

Rezultat u finalu je ponovo 3:1 za Golden Stejt, kao i prošle godine nakon čega se Klivlend vratio i "uzeo" titulu. Da li su Voriorsi naučili lekciju ili se istorija ponavlja?

Još se igra!

Klivlend je uzvratio Golden Stejtu koji je imao prvu "meč loptu" u "Kviken louns" areni, ali je domaćin odigrao najbolji i najefikasniji meč u ovom finalu i tako najmanje uspeo da "odloži" slavlje Voriorsa, ili da ih uplaši rezultatom iz prošlogodišnjeg finala?

Kao i lane - rezultat posle četiri meča je 3:1 za Golden Stejt!

Sada je pravo pitanje kakva će reakcija biti godinu dana iskusnijih Voriorsa koji su uspeli sve da uprskaju u prethodnom finalu i koliko će taj psihološki momenat praviti problem kod njih, dok Klivlend mora da ponovi ovakvu partiju još tri puta kako bi se nečemu mogao nadati.

Bilo je to veče u kom je Lebron Džejms zabeležio novi tripl-dabl, deveti, što je novi rekord, u kome je prestigao Majkla Džordana na večnoj listi strelaca u finalima, i sada je treći, i u kome je jedan tim postigao najviše trojki u jednom finalu, čak 24.

Takođe, bilo je to najefikasnije poluvreme nekog tima (86 poena) u finalima, a na kraju:

KLIVLEND - GOLDEN STEJT 137:116

TOP5
Izvor: YouTube


Kavsi su ovim trijumfom okončali perfektan niz Golden Stejta u plej-ofu (15 pobeda) i ponovo su razgalili maštu navijača da su čuda moguća, pa su oni skandirali da će osvojiti titulu u sedam mečeva.

Golden Stejt nije brilijrao u šutu za tri poena (11/39) i jedino je Klej Tompson uspeo da ubaci četiri za 13 poena, dok je jedan više dao, večeras ne tako sjajni, Stef Kari. Drejmond Grin je imao 16 poena i 14 skokova, dok je Kevin Durent postigao 35 poena, ali od toga čak 15 sa "penala".

Lebron Džejms je sa druge strane odigrao još jednu sjajnu partiju - 31 poen, 10 skokova i 11 asistencija.

Najefikasniji je ipak bio Kajri Irving, koji se polako budi, sa 40 poena uz sedam ubačenih trojki, dok je jednu manje ubacio Kevin Lav za 23 poena. Još jedan igrač koji ne igra sjajno finale je bio odličan u šutu za tri poena i pogodio je čak pet je Džej Ar Smit.

Serija se seli sada u Oklend i igra se u noći između ponedeljka i utorka.

Lebron
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC