• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAO bez Pekovića, Spanulisa i Dijamantidisa

Pred odlučujuće okršaje u Evroligi, loše vijesti stižu iz Atine. Nastupi Pekovića, Spanulisa i Dijamantidisa protiv Marusija pod velikim znakom pitanja.

 PAO bez Pekovića, Spanulisa i Dijamantidisa Izvor: MONDO

Odluka da li će košarkaši Partizana nastaviti takmičenje u Evroligi pada u četvrtak.

Crno-bijeli imaju težak zadatak. Ako savladaju Bareslonu plasiraće se sa prve pozicije u Top 8 fazu elitnog takmičenja. Međutim, i poraz od Katalonaca, uz uspjeh Panatinaikosa u OAKA areni protiv Marusija, timu DuškaVujoševića donosi nastavak takmičenja u Evroligi.

Ova opcija je i realnija, s obzirom na kvalitet Španaca i njihovu nepobjedivost u Blaugrani (Barselona je ove sezone doživjela samo jedan poraz u Evroligi i to od Partizana u Pioniru).

"Zeleni" nemaju takmičarski motiv (izgubili sve šanse za prolaz), ali se Beograđani uzdaju u pobjedu tima Željka Obradovića, čime bi posao Partizana bio znatno olakšan.

Ipak, iza Atine stižu neprijatne vijesti. Pod znakom pitanja su nastupi Nikole Pekovića, Vasilisa Spanulisa i Dimitrisa Dijamantidisa.

Crnogorski centar nije igrao u Beogradu prošlog četvrtka, ali je u poslednjoj utakmici grčkog šampionata protiv Paoka u Solunu proveo na parketu 16 minuta i postigao devet poena.

Nastup Pekovića u Evroligi ponovo je doveden u pitan zbog povrede stopala, Spanulis nije ni igrao u Solunu, dok se na povredu žali i Dijamatidis. Kako stvari sada stoje, trojica vrlo bitnih igrača neće igrati protiv Marusija, čime su još više podgrijane priče da PAO neće zapeti protiv komšija, koje samo pobjeda vodi dalje.

Sa druge strane, u Beogradu vjeruju u srpskog stručnjaka i u čestitost slavnog kluba, i nadaju se da će Panatinaikos ponoviti partiju protiv Partizana, kada je crno-bijelima uskratio priliku da u Pioniru iskoriste prvu "meč loptu" i plasiraju se među osam najboljih timova u Evropi treći put zaredom.

Meč u Atini počinje u 18 sati, dok se Barselona i Partizan sastaju u 20.45.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC